I ja mam w to grać? Jak to ja go wszystkiego w tej kwestii nauczyłem? B)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
[...] wrzucane przez ciebie obrazki powinny być dopasowane wielkością do forum.
(dla sygnatur/podpisów rozmiar max 600X200px, dla pozostałych wstawianych obrazków wysokość dowolna, szerokość max 600px[...]
Wchodzicie na symulator tuska i klikacie na nowo-utworzonej zakładce i... niespodzianka.
To jest dopiero cheater!
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
te wszystkie klikajki, cookie, żydy, tuski, jeszcze kiedyś na inne trafiałam, wszystkie są nudne i wkurzające a i tak w nie gram dopóki nie kupię najdroższej rzeczy
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Niezły pomysł, ale jak to ma być symulator Tuska, to powinno się go jeszcze uzupełnić o parę rzeczy np. latanie na koszt podatnika co kilka dni z Warszawy do Gdańska i z powrotem, imprezy z kolesiami, posiedzenia rządu, na których mówi się o harataniu w gałę (jak w kabarecie Roberta Górskiego) czy wakacje w Dolomitach. Samo okradanie i okłamywanie obywateli to trochę mało
Niezły pomysł, ale jak to ma być symulator Tuska, to powinno się go jeszcze uzupełnić o parę rzeczy np. latanie na koszt podatnika co kilka dni z Warszawy do Gdańska i z powrotem, imprezy z kolesiami, posiedzenia rządu, na których mówi się o harataniu w gałę (jak w kabarecie Roberta Górskiego) czy wakacje w Dolomitach. Samo okradanie i okłamywanie obywateli to trochę mało
tak trochę za prosta ta gra np. klikanie tych ciasteczek mnie dużo bardziej wciągnęło
mam 30,977,859.44 ciasteczek na sekundę już
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum