Ja pier***e! K**! Przeciez pisalem, że konto MichalSzpak nie jest moje! Czy to k***a nie dociera? Rok temu (albo niewiele mniej) sie na nie raz zalogowalem... K***a nie chce banów za nic.
Ja pierdole.
Slyszycie? Jak macie z tym problem to czytajcie po literce...
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-02-04, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
co?
odnoszę wrażenie, że admini mistrzów są naprawdę tępi (do technicznym absolutnie nic nie mam). nie tylko to, że dostaliście bana znowu za to samo (a sorry, karanie za jedną i tą samą rzecz kilka razy?), ale welon bez żadnych konsekwencji może mieć swoej minimum cztery konta. ciekawe ile im dał za tą nienaruszalność.
mam tylko nadzieję, że 4.02 wełon rozpierd³li całych tych mistrzów w pizdu, bo wkur¾ia mnie ten ban Wojtka, ta nietykalność wełona, to nowe forum i jego nieudolna reklama i to, że cisną po Antku
[ Dodano: 2014-02-01, 01:18 ]
WojtekVanHelsing napisał/a:
Na miesiac...
Ja pier***e! K**! Przeciez pisalem, że konto MichalSzpak nie jest moje! Czy to k***a nie dociera? Rok temu (albo niewiele mniej) sie na nie raz zalogowalem... K***a nie chce banów za nic.
Ja chędożę.
Wojtek napisz w tym tonie do wlsz, może w końcu zrozumie
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wojtek napisz w tym tonie do wlsz, może w końcu zrozumie
To nie wlsz banuje za multikonta, tylko nasz sprytny, zły i bezlitosny system banowania.
Ania zakłada sobie konto i wrzuca skriny. Założyła bloga i chce nim zacząć spamować, ale nie chce dostać bana na swoim pierwszym koncie, więc zakłada drugie. Spamuje drugim kontem i dostaje bana. CUD! Pierwsze konto zostało również zbanowane! Jeśli miałaby ich więcej, to one również dostaną bana. Za co? Za spamowanie, nie za multikonta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum