Prowokujące zdjęcia wysyłane do 16-letniego ucznia przez Facebooka zakończyły nauczycielską karierę Clare Horton z walijskiego Newport. 33-latka zwabiła nastolatka do domu i zaciągnęła do łóżka
Ludziom się w dupach przewraca. Ja bym się cieszył
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Jakiś poj*b i tyle. Spoko, że są jeszcze takie nauczycielki, może Wojtek w końcu ugra coś dla siebie (każdy by chciał).
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Bardzo nieelegancko się gnojek zachował. Biorę pod uwagę, że nie każdy nastolatek musi marzyć o romansie z nauczycielką chociaż myślę, że jeśli 16-letni chłopak o czymś takim nie marzy to jest kurna upośledzony!
No ale jeżeli nie chciał to mógł odmówić- siłą by go nie przeleciała- i wtedy zgłosić sprawę- to bym mógł zrozumieć. Albo mógł nic nikomu nie mówić i realizować marzenia 99% chłopaków w jego wieku ciesząc się urokami seksu z nauczycielką- to rozumiem doskonale!
Jedna z tych dwóch opcji byłaby w porządku. A gówniarz najpierw poszedł z kobietą do łóżka a potem biedaczkę zakablował. No ja bardzo przepraszam ale prawdziwy mężczyzna i gentleman się tak nie zachowuje! B)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2014-01-31, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
Temat w którym wypowiada się jedna płeć Nie dziwne dlaczego.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Ja myslalem, że mi by nie uwierzyli ale jak dowiedzieli sie, że w tamtym roku na dzin przed wystawieniem ocen poprawilem matme to mysleli... Jak wlazlem do klasy to wszyscy sie smiali i mówili, ze juz wiedza jak ja poprawilem...
Ja myslalem, że mi by nie uwierzyli ale jak dowiedzieli sie, że w tamtym roku na dzin przed wystawieniem ocen poprawilem matme to mysleli... Jak wlazlem do klasy to wszyscy sie smiali i mówili, ze juz wiedza jak ja poprawilem...
No nie gadaj, że robiłeś nauczycielowi laske
Nas matmy uczy kobieta
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Temat w którym wypowiada się jedna płeć Nie dziwne dlaczego.
bo szkoda słów.
Oj Shar. No już się tak nie wywyższaj! Daj spokój, wyluzuj, zejdź z wzniosłego Olimpu i zniż się do naszego prymitywnego, samczego poziomu! B)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wszyscy faceci wypowiadają się tu w samych superlatywach, a wyobraźmy sobie co by było, gdyby zamieniono płcie? Gdyby to nauczyciel przystawiał się do nastoletniej uczennicy? Pedofil!
Wszyscy faceci wypowiadają się tu w samych superlatywach, a wyobraźmy sobie co by było, gdyby zamieniono płcie? Gdyby to nauczyciel przystawiał się do nastoletniej uczennicy? Pedofil!
O właśnie. Kolejny dowód na to, że równouprawnienia nie było, nie ma, i nie będzie
Nie wiem, ale bym się na tego ucznia co się przespał z nauczycielką krzywo patrzyła. Nie dlatego, że zgłosił skargę, ale że to w ogóle zrobił. Nauczycielka może być pusta, głupia i należy jej się kara. Z resztą jakby nauczycielka zaszła w ciąże to by była druga historia podobna do filmu "spadaj tato".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum