Witam, mam pytanko, ostatnio dodałem screen http://mistrzowie.org/675544/Bog , miałem powiadomienie że screen został dodany na główną, potem patrze, w moich screenach nie ma po nim śladu, a na głównej jest mój screen z innym autorem, dokładnie ten sam co wcześniej dodałem i nawet mnie do niego kierował oz powiadomień
Stary, nie wierzysz mi to przeczytaj regulamin przy wrzucaniu screena. Poza tym jak już na forum wszedłeś to miło by było jak byś się w powitalni przywitał.
Ostatnio zmieniony przez Dead_Laugh 2016-08-24, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
beniofenio, napiszę Ci w punktach żebyś zrozumiał.
1. Do poczekalni trafiajo 2 takie same skriny, jeden trochę wcześniej od tego drugiego
2. Ten jeden trafia na główną
3. Autor tego drugiego pisze do admina: "ej admin hurr mój skrin był o dwie minuty szybciej durr"
4. Admin myśli sobie: "o kurwa faktycznie"
5. Następuje podmiana autora - nie ma sensu podmieniać skrina, który zawiera ten sam content. Tytuł w sumie też nie gra istotnej roli.
Myślę że pomogłem.
Z poważaniem, moderator portalu elektroda.pl
Następnym razem użyj opcji szukaj.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum