To w jakich godzinach to powiem, bo wchodzę co kilka minut
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
No tak, nie każdy chodzi z laptopem Na przyszłość jak błąd będzie się wyświetlał dłużej niż kilka min to spróbuj wejść na mistrzowie.org/?cokolwiek, mistrzowie.org/poczekalnia, mistrzowie.org/page/1, albo po prostu wyczyścić dane tymczasowe przeglądarki.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Ja między tymi godzinami byłem i na komputerze i na telefonie więc działało.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Też mam Operę.
Też miałem takie okno.
Ale nie zapisywałem.
Nie, nie zmienię przeglądarki.
Nie, nie działa ona jak IE (po customizacji wygląda tak jak ja tego chciałem [czyli jak FF pod Windows XP ], a klient pocztowy i IRC? Miód!).
Aha, jeszcze jedno:
dragu napisał/a:
To błąd w kodzie reklamodawcy, przekażę komu trzeba
Sorry dragu, mnie nie złapiesz na takie staroszkolne numery
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Ale nie na małych ekranach. Czcionki jakieś wielkie, reklamy nakładają się na screeny po czym wchodzą jakby pod potem znowu na i ble ble. Do tego Google Srome nie ma tak dużych możliwości konfiguracyjnych jak Opera Classic i nie zmienisz sobie np. koloru zaznaczenia i takich tam :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum