Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów



Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: bartek82r
2014-10-27, 14:10
Lupka - zainstalowano!
Autor Wiadomość
bartek82r 
Założyciel Forum


Dołączył: 18 Wrz 2013
Posty: 6906

Medale: 2 (Więcej...)

  Wysłany: 2014-01-29, 17:36   Lupka - zainstalowano!

Działa już lupka :-D

SZCZEGÓŁY TUTAJ
 
 
bartek82r 
Założyciel Forum


Dołączył: 18 Wrz 2013
Posty: 6906

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-31, 11:14   

Poprawiono lupkę: LINK

Lupka działa na stronie głównej, w poczekalni itp. Nie działa po otwarciu konkretnego screena ;)
 
 
Adijos 
jest tu


Dołączył: 21 Wrz 2013
Posty: 4806
Skąd: P./B.

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-31, 11:20   

Nie działa mi na drugiej stronie głównej :(
_________________
Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
 
 
bartek82r 
Założyciel Forum


Dołączył: 18 Wrz 2013
Posty: 6906

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-31, 11:26   

Działa na przedostatnim screenie na drugiej stronie.

Może ona pojawia się tylko jeśli obrazek jest szerszy niż np 600px które zalecają przy dodawaniu screena. Moze jeśli nie ma co powiększać to się w ogóle nie pojawia?
 
 
matheus3004 
Überszlachta
Niepoprawny optymista


Dołączył: 18 Sty 2014
Posty: 734
Skąd: Poznań

Medale: Brak

Wysłany: 2014-01-31, 16:13   

@Bartek Wydaje mi się, że masz rację. Jeśli istnieje potrzeba powiększenia skrina, to się automatycznie pojawia...
_________________
"Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."
 
 
dragu
webdeveloper


Dołączył: 24 Gru 2013
Posty: 80

Medale: Brak

Wysłany: 2014-01-31, 21:43   

matheus3004 napisał/a:
Jeśli istnieje potrzeba powiększenia skrina, to się automatycznie pojawia...

możliwość*

Cytat:
Nie działa po otwarciu konkretnego screena

Właściwie tam też dodam.

edit
Co kłamiesz? Tu jest przecież http://mistrzowie.org/575093/Test
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Czy wiesz, że...

Strona wygenerowana w 0.039 sekundy. Zapytań do SQL: 19