Otóż ostatnio mam mały problem z ocenianiem komentarzy.
Objawia się on tym, że niektóre osoby mają znaczniki oceniania, a inne nie.
Chodzi mi konkretnie o coś takiego:
Więc moje pytanie brzmi:
Czy to jakiś błąd w skryptach, z moją przeglądarką, czy niektóre komentarze są "blokowane" (bo ten bartka by mógł pod coś takiego podpadać) ?
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Gdybyś wszedł na profil Bartka, prawdopodobnie mógłbyś skomentować. Problem pojawia się w sumie od jakiegoś czasu. Ale też jestem ciekawa, skąd to wynika.
_________________ Nie ufaj rudym
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Wydaje mi się, że jak (raz na jakiś czas) podliczają puktację danego użytkownika, to w tym momencie wyłączona jest funkcja oceniania. Raz to trwa 5 minut a czasem godzinę lub dwie.
RudaMaupa napisał/a:
Gdybyś wszedł na profil Bartka, prawdopodobnie mógłbyś skomentować. Problem pojawia się w sumie od jakiegoś czasu. Ale też jestem ciekawa, skąd to wynika.
Po zmianach jakie zaszły w wyglądzie profilu, a zwłaszcza komentarzy, to niestety na profilu już nie ma możliwości oceniania
Też mi się to zdarzało, chyba jest faktycznie tak jak Bartek mówi, tylko dziwne trochę, że te przerwy w podliczaniu są u każdego w innym momencie i nie trwają tyle samo czasu, ktoś mimo dobrej riposty może stracić szansę na top comment bo akurat mu na 2 godziny wyłączą możliwość plusowania
ja parę dni temu jeszcze nie widziałam tych znaczków pod niektórymi komentarzami, ale nie przyglądałam się ostatnio (tak to jest jak się przegląda główną co 2-3 dni).
Ostatnio zmieniony przez Sharvari 2014-02-20, 22:05, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
http://mistrzowie.org/613562/Prawo Użytkownikowi Primekx nie mogę dać żadnej oceny przy jego dwóch postach. Ale u mnie się dzieje tak w co którymś tam screenie.
Ja mogę, 10 innych osób (jak widać) także. O ile w styczniu/lutym to mógł być faktycznie jakiś błąd z naszej strony, to teraz obstawiałbym problemy przez jakąś wtyczkę. Chyba, że ten problem wciąż ma dużo osób, ale no ja (pomimo wtyczek) takiego problemu nie zauważam u siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum