Icek po rekord! V - r, Moris i Wojtek dzielnie walczą o srebro.
A ja sobie raz dla beki zgarnąłem, bo jakoś mi się tego czerwonego prostokącika zachciało i napisałem sobie w Nocnych Markach
I tak na tle administracji to ja jestem całkiem prawilny
bartek82r, nie widzę maat_ ani siebie
Cooooo jest?
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, żebyśmy byli szczęśliwi. Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę beczkę z piwem....
manciara9, spójrz w nasze (maat_ i mój) profile...
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, żebyśmy byli szczęśliwi. Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę beczkę z piwem....
Ostatnio zmieniony przez rzviro 2016-08-02, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
manciara9, tu i tak jest lajtowo. Na forum demotów zaliczyłem banana od razu na miesiąc...
Ostatnio zmieniony przez rzviro 2016-08-02, 16:44, w całości zmieniany 1 raz
Za co i kiedy ja dostałem 2 osty?! Byłem absolutnie pewny że nigdy żadnego za nic.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Za co i kiedy ja dostałem 2 osty?! Byłem absolutnie pewny że nigdy żadnego za nic.
JankielKindybalista85 1 RudaMaupa 2014-11-24, 11:47 Za prowokacje na sb mimo upomnień moderatora.
JankielKindybalista85 1 bartek82r 2015-08-18, 09:36 usuwanie użytkownikom avatarów
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum