Od Wombata i od Hakone strzałki powinny iść do każdej postaci, bo oni kochali wszystkich.
Poza tym brawa za piękny temat dla najpiękniejszego anime ever.
Oni są kosmitami, nie robotami. I wydaje mi się, że to jeż i ta ryba z pierwszej serii, ale dzięki swoim kosmicznym mocom są pod postaciami ludzi i teraz będą się mścić.
Wiewiór ma zęby, więc może gryźć. Albo rzuca kłaczkami z kity. Proste.
wydaje mi się, że to jeż i ta ryba z pierwszej serii, ale dzięki swoim kosmicznym mocom są pod postaciami ludzi i teraz będą się mścić.
NIEEEEEEE ONI MUSZĄ SIĘ KOCHAĆ A JEŻ I RYBA TU MI NIE PASUJE.
Oni są robotami kontrolowanymi przez wiewióra bo kosmici uznali, że ludzie nie są godni zaufania gdyż klub podboju ich zdradził. I teraz ciepło miłości dotrze nawet do ich zimnych metalowych serc.
[ Dodano: 2016-07-11, 19:10 ]
I staną się prawdziwymi chłopcami jak Pinokio
[ Dodano: 2016-07-11, 19:17 ] Dead_Laugh, to są tylko domysły. Naprawdę występują tam tylko magiczni chłopcy, różowy wombat, zielony wiewiór i mający się ku sobie bliźniacy.
Chyba kpisz! Ryby nie są tandetne! Co innego roboty. Nie rozumiem co Cię w nich pociąga.
[ Dodano: 2016-07-11, 20:31 ]
Bo Yumoto nie ogarniał. Binan to seria bez ani jednej kobiecej postaci. Tako rzecze Nadir-sensei i taka jest prawda objawiona.
No bo ona jest mężczyzną ale to nie znaczy, że to nie ona. Nie dyskryminuj
Nadir napisał/a:
Chyba kpisz! Ryby nie są tandetne! Co innego roboty. Nie rozumiem co Cię w nich pociąga.
Ryba:
Robot:
[ Dodano: 2016-07-11, 20:47 ]
I nie pociąga tylko takie mam wrażenie. Przecież nawet mówię, żeby zostali prawdziwymi chłopcami dzięki mocy miłości. Ale nie rybami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum