Ło matko, ile pytań, ile klikanie. Przez chwilę zwątpiłam, ale jednak skończyłam.
104/130 to sporo zważywszy na to, że sporą część zaznaczałam od niechcenia niezbyt się zastanawiając.
126/130 chociaż właściwie powinienem mieć 128.
wyłożyłem się na pytaniach o człowieka bez połowy mózgu, o płetwala błękitnego (pytanie było źle sformułowane i myślałem że chodziło o zwierzę największe ROZMIAREM, a było parę większych dinozaurów, na przykład o ten), o to czy można rozmawiać przez stacjonarkę podczas burzy (przez komórkę nie można, przez stacjonarkę owszem), i o najwyższy szczyt Tatr (moja wina).
generalnie niektóre pytania są strasznie chujowo napisane i człowiek musi przeczytać je pięć razy zanim udzieli odpowiedzi.
ale dałem radę.
Ale powinno być 128 bo tak samo jak Ząbek, mam błąd za zaznaczenie, że płetwał błękitny nie był największym zwierzęciem w historii. A nie był bo kilka dinozaurów było większych.
No i mam też wątpliwości co do najludniejszego miasta, bo jeśli liczyć aglomerację to Meksyk ma więcej mieszkańców niż Tokio i tak też często podają źródła.
Ciemna strona Księżyca (w danym momencie nie oświetlana przez Słońce)nigdy nie jest widoczna z Ziemi (nie jest zwrócona w stronę Ziemi).
Ale potocznie zwana ciemna strona to strona nie zwrócona do Ziemi i jest oświetlana nie mniej niż jasna.
Terz nie wiem o oni mieli na myśli
Cytat:
Ludziom już kilkukrotnie udało się stanąć na innej planecie
PORWANIA PRZEZ KOSMITÓW TO PRAWDA
Cytat:
Nil jest najdłuższą rzeką świata. *
Amazonka jest ale pewnie autor o tym nie wie i odejmie mi punkt
Cytat:
Płetwal błękitny jest największym zwierzęciem w historii Ziemi (większym od największych dinozaurów).
Chuj wie, czy ja znam wszystkie zwierzęta w historii? Daje tak
Dlaczego Magellana?
Cytat:
1/2 plus 1/4 to 1/6
Skończyły się pomysły? (/.-)
Cytat:
Każdy promień koła jest dwa razy większy od jego średnicy
Aha, czyli tak (/.-)
Cytat:
2+2*2=8 *
znowu
Cytat:
Przed uchwaleniem konstytucji 3 maja, w Polsce panował komunizm
118/130
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Dołączyła: 10 Sty 2017 Posty: 162 Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)
Medale: Brak
Wysłany: 2017-01-21, 01:27
130/130 (w sumie sama nie wiem jak, w 2 strzeliłam)
Choć czytając część z tych pytań czułam się zażenowana, że w ogóle musiano je zadać i że mogła być osoba, która nie znała odpowiedzi. (Ale są takie - choćby sytuacja z mojej szkoły, klasa z rozszerzoną gegrą, a laska nie wiedziała, gdzie na mapie jest Francja)
Tak ogólnie to wiele z nich to pytania niesprecyzowane, niedokładne, trzeba się domyślać co autor miał na myśli.
_________________ Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum