Przy okazji omówmy kwestię wpływu programu 500+ na wzrost podatków oraz wzrostu wartości BitCoina (po raz pierwszy od dwóch lat jego wartość wynosi więcej niż 600$!)
ZSK, taki schemat zasugerował Mariusz już jakiś czas temu. To zależy głównie od tego, kto danego dnia wrzuca. Jedni wrzucają w nocy, inni rano, jeszcze inni przez cały dzień po trochu.
W tej chwili co najmniej 4 osoby robią Główną - o tylu wiem.
A córka nawet poczekalni nie przegląda bo tylko ciuchy, imprezy i chłopacy. Prezydent wyraził zaniepokojenie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
A może ukrycie oceny skrina i komentarza do momentu w którym samemu się zagłosuje.
Wiem, wiem, cytując Ascarę: "nie chcą tego."
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wnosze o usunięcie reklam z zakładki "dodaj".
Tu ktoś działa na rzecz dobra strony, bo dodaje screena do poczekalni, a tu jeszcze utrudnienia w postaci reklam otwierających się w nowych kartach.
Ja rozumiem, chcecie zarobić, a ilość wyświetleń i tak spada. Ale bez przesady. Akurat kategorię "dodaj" wypadałoby pominąć
Powiem wam, że zwątpiłem. Ale przed chwilą znowu mi wyskoczyła reklama, tym razem bardziej inwazyjniejsza, bo ta co przesuwa karty. W sensie w miejscu karty ze stroną włącza się reklama.
To było pierwsze kliknięcie po wyłączeniu Adbloka. Ale przy dodawaniu wyskoczyła mimo aktywnego adbloka
Ostatnio zmieniony przez dyniator 2017-11-14, 00:46, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie że nie, bo raz na X kliknięć, sporo. tyle dobrze, że to wyświetla się na prawdę rzadko. Ale jednak, akurat jak dodawałem wyskoczyło.
Miałem informację na adbloku o zablokowanej reklamie. Tylko że wtedy tego nie zescreenowałem. Zaraz podeślę jakąś wrzutkę.
[ Dodano: 2017-11-14, 01:03 ]
Nie wiem kurde. Początkowo co 10-15 kliknięć miałem reklamę. Jedną. Teraz nic nie wyskakuje. Mam tylko taką wrzutkę, chciałem to jeszcze raz złapać i razem z historią podrzucić, ale nie mogę złapać.
https://zapodaj.net/images/00c44c3270422.png
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum