Wysłany: 2016-05-30, 14:36 Turniej w Quizwanie v3.0
1. Gramy do 3 wygranych partii.
2a. Turniej jest przeprowadzany systemem brazylijskim, to znaczy przegrani meczów z górnej drabinki są sukcesywnie przenoszeni do dolnej drabinki, a odpadnięcie z turnieju następuje dopiero po porażce w dolnej drabince. Oznacza to, że gracz odpada po dwóch przegranych, a nie po jednej.
2b. Zwycięzca dolnej drabinki musi pokonać zwycięzcę górnej drabinki dwukrotnie, aby wygrać cały turniej.
3. Przed wpisaniem wyniku spotkania obaj gracze muszą zatwierdzić wynik, ew. jeden z nich może poprzeć go zrzutami ekranu z gry.
4. Drabinkę i wyniki możecie znaleźć tutaj: klik
Neta będę mieć, ale i tak nie będę miała czasu grać. Zwłaszcza że sporo jest partii do rozegrania, nie ma szans. A nie chcę się zapisywać i później nie grać, sprawiając że będziecie musieli czekać.
To w czym macie problem? To nie zaczniecie pierwszego tylko 15go i spokój. Ważne by edycja czerwcowa odbyła się w czerwcu.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja bym się zapisała gdyby nie sesja. Do 21. czerwca muszę się na tym skupić a już ostatnio udowodniłam, co się dzieje ze mną w Quizwaniu jeśli gram na szybko byle zagrać rundę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum