Niezbyt mnie to interesuje ale posłuchałem ich wykonań (wcześniej strasznie Szwecji kibicowałem) i teraz myślę, że Australia lub Izrael mają mocne szanse.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Prawie wszystko brzmiało dla mnie identycznie lub było średniawe Pewnie mało kto zauważył, ale w piosence ze Słowenii były elementy jodłowania i za to mi się podobała
A jak widzę Michała Szpaka to przypomina mi się mój sylwestrowy mający bić rekord długości koment na głównej (przypomina się dlatego, że był o Szpaku), który poszedł się w 2/3 jebać bo okazało się że tam jednak jest limit słów na komentarz. A ja nie miałem kopii bo pisałem na spontanie.
Michał, wygraj dla mnie!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Oglądałem wczorajszy półfinał jednym okiem, bo siedziałem na kompie, a że wiele nie zapamiętałem, wnioskuję, że poziom był raczej średni
Ten koleś z Białorusi miał fajną choreografię, zwłaszcza te wilki. Szkoda w sumie, że to nie przeszło. Co do występu Szpaka, piosenka to taka typowa eurowizyjna ballada wpadająca w ucho więc nie jest źle, a sam Szpak ma naprawdę mocny głos. Fajnie, że dostał się do finału. Ciekawe, jak mu jutro pójdzie.
Odkąd wygrała baba z chujem/facet w sukience nie oglądam. Nie dlatego że jakiś faszysta ze mnie czy cuś niech sobie noszą co chcą dopóki mi czegoś nie wmuszają to spoko ale że coś takiego wtedy wygralo? uświadomiłem sobie wtedy że poziom spierdolenizmu na eurowizji jest dla mnie za wysoki:D:D
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
A ja lubię oglądać Eurowizję. Jest wesoło, kolorowo i kiczowato. I wśród tych wszystkich piosenek można wyłapać kilka fajnych, np. ta bardzo mi się spodobała: https://www.youtube.com/watch?v=XgzTQXYAb6s
widzu napisał/a:
>EUROwizja
>Australia
Niby śmiech na sali, ale zważywszy na atmosferę jaka oficjalnie ma panować na Eurowizji to bardzo pozytywne. W końcu Australijczycy tak bardzo kochają Eurowizję i ta miłość zdziałała cuda i pokonała granice kontynentów. Radość, miłość i muzyka królują!
Co do naszego reprezentanta, nigdy za nim zbytnio nie przepadałam. Jego utwór też niezbyt mi się podoba. Tylko co z tego, że mi się nie podoba skoro po czwartkowym półfinale gdy kładłam się spać cały czas chodziło mi po głowie to "oooOOOooo". To jest cholernie chwytliwe i tak łatwo z głowy wyjść nie chce, dlatego może mieć jakieś szanse. Będziesz koszmar jak wygra, bo wtedy ta piosenka będzie wszędzie, WSZĘDZIE.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum