Ogłoszenia wszelakie co do ważnych postanowień na temat forum (np: zmiany w regulaminie)
Jako iż wszystkim bardzo dobrze znany spamtemat "Nocne marki" wzbudza wciąż nieustające kontrowersje i sprzeciwy wobec karania warnami osoby piszące poza wyznaczonymi ramami czasu, i jako że nie udało znaleźć się nam dobrej formuły by temu zapobiec, wychodzę z wnioskiem o usunięcie tego tematu z forum, wraz z niesławetnym regulaminem.
Niech lud decyduje, proszz.
Ostatnio zmieniony przez widzu 2021-07-22, 20:10, w całości zmieniany 3 razy
Szczerze mówiąc mam dylemat. Z jednej strony usunięcie tematu to jak pozbawienie nas wszystkich pewnego przywileju, z drugiej jednak jeśli jest on źródłem przede wszystkim kar niewspółmiernych do zbrodni, to chyba lepiej go wyrzucić, tym bardziej, że
ChodnikowyWilk napisał/a:
nie udało znaleźć się nam [administracji - dop. red.] dobrej formuły by temu zapobiec
Chociaż ja zastosowałbym pewien półśrodek - zamknąć i wrzucić do kosza, bo czasem zdarzały się ciekawe posty.
A może za każdy post napisany w dzień niech moderator zamyka temat na 1 dzień?
Na przykład, przed 23:00 pojawiło się 6 postów. W takim wypadku moderator zamyka temat na 6 dni.
No miałem na myśli właśnie przeniesienie do kosza - czyli niejako usunięcie.
[ Dodano: 2016-05-10, 16:03 ]
Mackers napisał/a:
A może za każdy post napisany w dzień niech moderator zamyka temat na 1 dzień?
Na przykład, przed 23:00 pojawiło się 6 postów. W takim wypadku moderator zamyka temat na 6 dni.
Już widzę jak temat jest zamknięty 2 tygodnie bo nikt o nim nie pamięta
Zignorowałem ten temat w dniu jego powstania więc jestem przeciw. Kto chce niech sobie tam pisze jak to dla niego jakieś fajne że jest temat wydzielony i wogle woooow a jak jesteś pała i z premedytacją tam piszesz wtedy kiedy nie możesz to znaczy że trolujesz tylko po to żeby dostać tego warna. A potem kurwa wielkie pretensje o to? To po chuj żeś tam wtedy pisał skro wiesz że dostaniesz? Dostałeś co chciałeś. Absurd. Nie wywalałbym tematu, nawet chujowego, tylko dlatego że ktoś się w związku z nim zachowuje jak dziecko. Po prostu bym go zignorował. I tu wracamy do pierwszego zdania. Więc choć powinienem zagłosować na C to głosuję na B.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
najgorsze w tych warnach jest to że czasem nie zauważasz że jesteś w nocnych markach i piszesz bez żadnych złych intencji i nie spodziewając się że dostaniesz warna ;___;
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Barbuniu, nieumiejętność czytania i roztargnione nie zwracanie uwagi na otoczenie w którym się znajdujemy (a to dwie najbardziej prawdopdobne przyczyny nie zauważenia w jakim temacie się pisze) też w sumie podpada pod, jak to ująłem, zachowywanie się jak dziecko.
Nie usuwać, dawać warny dziennym pisajom bezwzględnie. a za pretensje o to drugiego. Taki bonus za dziecinadę.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum