_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
Nie będę robił problemów z kolorkami, może zostać tak jak jest
_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
j_psikuta, musi zostać jak jest, bo Überszlachta ma wyższy priorytet kolorkowy w rangach i nie da się tego kurka zmienić, chyba że odgórnie dla WSZYSTKICH.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Gdyby ustawić z powrotem wyższy priorytet Loży to wtedy kolor zmieni się jedynie psikucie i macbedowi. Ale wg mnie powinno zostać jak jest bo dobić do 100 screenów jest trudniej niż trafić z 1 komentarzem z forum na główną. Poza tym macbedowi zależało na tym pomarańczowym kolorze więc niech tam już ma
j_psikuta, musi zostać jak jest, bo Überszlachta ma wyższy priorytet kolorkowy w rangach i nie da się tego kurka zmienić, chyba że odgórnie dla WSZYSTKICH.
Jo żem napisał/a:
To teraz pytanie, czy on chce nowy kolor czy nie
Skoro nie chce zmieniać, to niech będzie jak jest.
Wilku, nie wiem o co Ci chodzi, główna jak główna, słaba jak słaba, takie czasy. Moja obecność w Loży również nie jest zbyt zasłużona. (rzucałem o wiele bardziej zajebistymi tekstami)
Psikuta, gz.
Davos, plz.
Ascara, a może nie? 100 screenów na głównej to co najmniej miesiąc intensywnego przeszukiwania internetów i wrzucania screenów, a dobicie do pierwszej setki i tak zawsze trwa o wiele dłużej bo jeszcze nie wie się, gdzie szukać ripost i nie ma się tego "automatyzmu", który nabywa się później. A trafić na główną z tekstem z forum można w ciągu 2 dni (jednego dnia rzucasz komentarz, ktoś to zescreenuje, a drugiego dnia już to może wejść na główną). Screenowanie jest znacznie bardziej czasochłonne.
A trafić na główną z tekstem z forum można w ciągu 2 dni (jednego dnia rzucasz komentarz, ktoś to zescreenuje, a drugiego dnia już to może wejść na główną).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum