Poznałem tu kilku świetnych ludzi między innymi Davos. Nie będę wyszczególniać oprócz niego.
Już myślałem, że to funkcja you
No kurde Moris, nie rób sobie jaj Jesteś jednym z weteranów forum, współtworzysz jego klimat i chcesz teraz odchodzić? Jeszcze bym zrozumiał, gdyby przyczyną był jakiś powód osobisty, ale to? Mam nadzieję, że zmienisz zdanie.
P.S. Daj znać, gdybyś planował przyjazd do Poznania to ogarnie się jakieś spotkanie.
Nie znam się za bardzo na odchodzeniu z forów. Prawda jest jednak taka, że gdyby ktoś naprawdę chciał odejść, to by się po prostu wylogował i nigdy nie wracał. Takie głupie pieprzenie "fajni jesteście", "nie zatrzymujcie mnie", "będę za wami tęsknił" itp. jest po prostu głupie. W tym miejscu chcę przeprosić macbeda bo znowu muszę wspomnieć o Forum Demotów. Jako admin mam tam prostą zasadę. Jeśli ktoś chcę usunąć konto i odejść, pytam tylko raz i usuwam. Wiecie co? Pierdolenie głupot zmniejsza się o 74%*. Taka metoda w większości przypadków działa, bo gdy ktoś zaczyna pierdolić o odchodzeniu, a w rzeczywistości nie chce tego robić, a ja włączam się do akcji to nagle sprawa ucicha... Wkurza mnie po prostu takie "łaszenie" się do kogoś typu "zostań bez Ciebie to nie to samo".
Dajcie chłopakowi odejść, jeśli chce usuńcie konto. Albo niech się wyloguje na parę dni i przemyśli sprawę... Mój borze, co za problemy, co za dramaty...
* Badania przeprowadzone w Instytucie Matki i Dziecka.
A co do samego wstrzymywania oddechu, bo tego temat dotyczy, to mój rekord wynosi 3 minuty i 10 sekund, ale trochę do tego ćwiczyłem.
_________________ 1) "We can't avoid the battle, but we can choose the battlefield."
2) Secret Service - Tajemnicza Zastawa
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Dawidiusz92, powyżej pewnej ilości postów (zobacz, że włączając w to posty w działach, które nie naliczają Moris ma ich ponad 13 tysięcy) kasowanie kont prowadzi do niezłego burdelu w bazach danych.
Przechodziliśmy przez to raz z grzejnikiem007, od tamtego czasu nie usuwamy kont, które były aktywne, co najwyżej zamykamy.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Adekwatnie to moich umiejętności pływackich: max 15 sekund.
HAHA. ONTOP ZNIKĄD!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
grałem w jakąś tam grę pijacką, wytrzymałem 55 sekund
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
[ Dodano: 2018-01-10, 14:26 ]
Pierwsza minuta właściwe na kompletnym luzie odruchy łapania powietrza zaczynają się w ostatnich 30 sekundach.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum