Witam Wszystkich! Przyniosło mnie tu z Demotywatorów. Mam nadzieję, że się Wam za szybko nie znudzę...... (dajcie mi chociaż ze 2-3 dni)
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, żebyśmy byli szczęśliwi. Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę beczkę z piwem....
Ostatnio zmieniony przez rzviro 2016-04-09, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
No witam, Twój avatar to moja tapeta z SE W200i, którego przestałem używać w połowie gimnazjum...
Serio 43 lata?
Nooooo. A co?
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, żebyśmy byli szczęśliwi. Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę beczkę z piwem....
A nico, oficjalnie jesteś najstarszą osobą na forum.
Poza Słownikiem, ale to byt transcendentny.
Rozgość się w naszych działach.
Wiek nie ma znaczenia - staż się liczy. A w tym temacie jestem kotem nad kotami
[ Dodano: 2016-04-09, 22:45 ]
Pytanie za 100,5 pkt.: O co chodzi z tymi kolorami nicków? Jest na to jakaś legenda?
Cześć, starszy panie. Fajnie, że jesteś. Bądź miły, a i my mili będziemy.
PS. ja też chciałam taką tapetę, ale denerwowały mnie te żółte zęby. No i ogólnie wolę mniejsze koty.
[ Dodano: 2016-04-09, 22:51 ]
rzviro napisał/a:
O co chodzi z tymi kolorami nicków? Jest na to jakaś legenda?
Cześć, starszy panie. Fajnie, że jesteś. Bądź miły, a i my mili będziemy.
PS. ja też chciałam taką tapetę, ale denerwowały mnie te żółte zęby. No i ogólnie wolę mniejsze koty.
[ Dodano: 2016-04-09, 22:51 ]
rzviro napisał/a:
O co chodzi z tymi kolorami nicków? Jest na to jakaś legenda?
Dzieki za legendę. A za "starszego pana" mogę się obrazić
"Panowie" wyginęli za sanacji..... Nie "panuj" mi tu - jestem rzviro (co widać nad moim kotkiem). Chyba, że się zgrywasz
Na żadnym forum czy w "radyjku" (CB, UKF) nie ma "panów" i "pań"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum