Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: bartek82r
2016-08-12, 14:16
Privet!
Autor Wiadomość
Smoleniak 
Szlachta
Dovakhiin

Medale: Brak

Wysłany: 2014-01-18, 13:43   Privet!

Witajcie, może niektórzy mnie kojarzą z mistrzów, większość pewnie nie, ale co tam :P . Zarejestrowałem się tu, gdy pojawił się 'mistrz' informacją o pojawieniu się "oficjalnego forum". Kiedyś już mnie bartek82r zapraszał, ale jakoś głowy nie miałem :P .

Ekhmm, wypadało by się chyba trochę przedstawić :D
Mam na imię Kamil, prawie 20 wiosen za mną (albo już 20, bo śniegu i nie ma i mi za oknem coś kwitnąć zaczyna), studiuję na Automatykę i Robotykę (jeszcze :D ). Myślę, że jestem typem ścisłowca (chociaż po TAKIEJ matematyce i fizyce jaką mam na studiach, to sam się nad tym zastanawiam :D ). Nie lubię języka polskiego, ale jestem trochę grammar nazi.

W wolnych chwilach (a takich mało ostatnio D:) lubię grać na komputerze, układać kostkę Rubika, grać na komputerze, spać, grać na komputerze, słuchać muzyki i grać na komputerze. Lubię praktycznie każdy gatunek - zaczynając od muzyki klasycznej, idąc przez rock, rap, pop, kończąc na dubstepie. Ostatnio bardzo polubiłem muzykę tzw. "trailerową" np. zespołu Two Steps From Hell. Książek dość mało czytam, ale jak już to fantastykę. Ostatnio przeczytałem całą sagę Wiedźmina (polecam), a w planach mam Grę o Tron (chociaż zniechęca mnie to, że podobno każdy nowy główny bohater ginie).

Ulubione gry komputerowe: Gothic 1 (perełka), seria Assasin's Creed, Counter Strike, Metro, Wiedźmin (muszę go w końcu przejść), Skyrim (zacząłem), seria Call of Duty, Minecraft, Risen. W planach (jak wylecę ze studiów przez fizykę, bo tego się chyba zdać nie da) mam Risen 2, Stalkery, Diablo, Far Cry, Dragon Age, TES Morrowind i coś tam jeszcze :D

Z anime to oglądam tylko Naruto (tak wiem hejterzy :D ). Obejrzałem także Death Note (polecam wszystkim), Shaman King, Sword Art Online, Hellsing, Accel World i kojarzę że coś jeszcze ale na chwilę obecną nie kojarzę co.

Poglądy polityczne? Rozpieprzyć ten burdel w ch####ę. Nie ma idealnego ustroju, wszystkie były i żaden się nie sprawdził. Został nam chyba tylko kosmopolityzm :D . A na serio to trochę podobają mi się niektóre rozwiązania z demokracji, trochę z monarchii i z komunizmu (polskiego... nie rosyjskiego/północnokoreańskiego uprzedzając na hejty Wojtka). Tak to połączyć i byłoby OK.

W sumie to byłbym tu bardziej aktywny i zapewne będę... kiedyś, ale po sesji która się zaczyna już od poniedziałku D:

A - i bym zapomniał, nick Smoleniak nie wziął się od smoły, ani katastrofy Smoleńskiej... Po prostu gdy się kiedyś chciałem zarejestrować na mistrzach, to chyba z 3 nicki próbowałem i były zajęte, więc użyłem obecnego. "Smoleniaków" zwykło się nazywać uczniów mojego liceum z tradycjami stąd taki pomysł na spontana ;)

Mam nadzieję, że ktoś to doczytał do końca. Nie wiem czemu, ale mam dziwną tendencję do rozpisywania się . Jak są jakieś pytania to postaram się odpowiedzieć ^^

Pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony przez Smoleniak 2014-01-18, 13:47, w całości zmieniany 1 raz  

RudaMaupa 
Złodziej placków ziemniaczanych

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-18, 13:47   

O kurczę, takiego wstępu chyba jeszcze nie widziałam :-D Daj się poznać również w innych tematach, polecam dział "tacy jesteśmy" :) Witaj :)

Jemszyszki 
Miszcz!

Wysłany: 2014-01-18, 13:48   

cze
Nabijam godziny na forum.

Smoleniak 
Szlachta
Dovakhiin

Wysłany: 2014-01-18, 13:49   

Kiedyś się gdzieś jeszcze bardziej rozpisałem, tutaj to bł wstep. Już tak chyba mam :D . W "realu" jestem typem milczącej osoby, za to w necie bardzo wylewny. A dział ciekawy, obczaję go ^^

monjiczq 
użyszkodnik

Medale: 1 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-18, 13:50   

No czesc ales sie rozpisal :-D

Antybristler 
Loża Szyderców+

Medale: 18 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-18, 13:51   

Żółw z Tobą.

widzu 
Junior Admin
To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.

Medale: 14 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-18, 13:58   

Hey

Adijos 
jest tu

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-18, 14:25   

Paka. No właśnie. Zawsze mam problem z priviet i paka. Które wita, które mówi papa. Witam ;)
Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.

ProFace 
Szlachta

Medale: 7 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-18, 14:59   

Witaj. Ja cię znam. http://mistrzowie.org/563459#comment_382730

KicerK 
AYAYA EHEHE

Medale: 4 (Więcej...)

Wysłany: 2014-01-18, 15:10   

Widziałem cię wiele razy w komentarzach, witaj :)

Samara 
Loża Szyderców
1=t, 2=y, 3=g, 4=h

Wysłany: 2014-01-18, 15:24   

Hej :-D

Smoleniak 
Szlachta
Dovakhiin

Wysłany: 2014-01-19, 00:06   

Antybristler napisał/a:
Żółw z Tobą.

Definitywnie wolę koty, ale żółwik Yo :D

ProFace - głupszego przykładu mojego komenta nie mogłeś dać, serio. Było tyle błyskotliwych i zapierających dech w piersiach moich cytatów i akurat ten wybrałeś kiedy miałem kryzys artystyczny?

Adijos - ja tam praktycznie tylko tylko privet i haraszo używam :D

Reszta - witajcie =)

Sharvari
Loża Szyderców

Wysłany: 2014-01-19, 00:08   

o! ktoś przebił moją przemowę :p witaj.

AnswersMaster 
Loża Szyderców
bezwzględny sędzia i kat

Wysłany: 2014-01-19, 00:25   

Smoleniak napisał/a:
privet i haraszo

własnie się wczoraj tych dwóch słów, tylko tych dwóch nauczyłem z moda do Gothica Returning bo tam ruski dubbing

saRenia 
Sarna w lesie internetów

Wysłany: 2014-01-19, 01:03   Re: Privet!

Smoleniak napisał/a:
Mam nadzieję, że ktoś to doczytał do końca. Nie wiem czemu, ale mam dziwną tendencję do rozpisywania się .

Przeczytałam całość. Ja Ciebie dosyć dobrze kojarzę z mistrzów. Witam na forum i życzę Tobie i sobie zaliczenia sesji :P Na marginesie uważam Naruto za świetne anime, a moją ulubioną osobą jest Shikamaru :)

Smoleniak 
Szlachta
Dovakhiin

Wysłany: 2014-01-19, 12:21   

Sharvari - zapodaj, bo nie potrafię znaleźć a jestem ciekaw :P
Poza tym ładną nutę masz w sygnaturze. Dziwne, że jej nie kojarzę a LOTR'a oglądałem wiele razy (chciałem na początku napisać, że przeczytałem ale gdzie muzyka w książce :D ?).

AnswersMaster - słyszałem o wielu modach do Gothica, raz jakiś wgrałem... Dikkuric się chyba zwał ale nie grałem praktycznie w niego bo "ta grafika" była za mocna na mój stary komputer. I tak miałem dużą cierpliwość grać do samego końca w Gothica 2 na ok. 15 fps (grafika na max, bo jakże by inaczej). Ale bym sobie sobie znowu zagrał w Gothica... chyba 4-ty raz :D . Mi gry dużo czasu zajmują bo nie gram nigdy pobieżnie, a wszystkie kąty muszę zwiedzić i wyzbierać co się tylko da.
A co do rosyjskiego to mi tam się podobał w Metro 2033/Last Light ^^

Renatkapar - dzięki za przeczytanie i powodzenia w sesji :)
Moja ulubiona postać w Naruto... hmmm . Ciężko stwierdzić, bo mam kilka ale chyba najbardziej to Itachi, Hidan, Kakashi i dres w pierwszej serii z jego "talking no jutsu". Ale Shikamaru też powala swoją osobowością coś jak Light w Death Note tylko na drugim biegunie.

Adijos 
jest tu

Wysłany: 2014-01-19, 12:49   

Smoleniak napisał/a:
ProFace - głupszego przykładu mojego komenta nie mogł dać, serio. Było tyle błyskotliwych i zapierających dech w piersiach moich cytatów i akurat ten wybrał kiedy miałem kryzys artystyczny?

Wiem, że to niemożliwe... ProFace to kobieta.
Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.

AnswersMaster 
Loża Szyderców
bezwzględny sędzia i kat

Wysłany: 2014-01-19, 13:01   

No to w Returning tez raczej nie pograsz, bo to największe rozszerzenie do G2 mi Crysis płynnie chodził, a Returning mi się tnie i jest cholernie trudny nawet na najłatwiejszym poziomie. A moja ulubiona postać to też Hidan i Tobi jako śmieszny Tobi, walki Shikamaru też są ciekawe i jakiś pociesz mam do Choujiego, bo z największego słabiaka zrobił z siebie jednego z najsilniejszych.

ProFace 
Szlachta

Wysłany: 2014-01-19, 13:05   

Smoleniak napisał/a:

ProFace - głupszego przykładu mojego komenta nie mogłeś dać, serio. Było tyle błyskotliwych i zapierających dech w piersiach moich cytatów i akurat ten wybrałeś kiedy miałem kryzys artystyczny?

E tam. Ten najbardziej mnie rozśmieszył. Poza tym poznaliśmy się wtedy. :)

Sharvari
Loża Szyderców

Wysłany: 2014-01-19, 13:20   

Smoleniak napisał/a:
Sharvari - zapodaj, bo nie potrafię znaleźć a jestem ciekaw :P

http://www.bartek82r.hpu....7&thread_id=180

krótkie, ale uwierz, jedno z najdłuższych w historii obu for :D mam tendencję do rozpisywania się tam, gdzie inni tego nie robią albo przeciwnie, zamiast dołączać się do żwawych dyskusji zarzucę kilkoma słowami albo obrazkiem. teraz mam jeszcze ciebie i Jankiela, huhu.

tę piosenkę z podpisu odkryłam niedawno na tym forum przez Davosa, też jej nie słyszałam nigdy wcześniej, rzadko napisy oglądam, a podczas nich leciała.

poza tym mamy wspólne hobby (poza kostką rubika, za głupia na nią jestem). co do muzyki "trailerowej" polecam ten temat http://www.mistrzowie-for...z-vt229,165.htm i moje posty :-D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi