Jestem tutaj od niedawna - trzy miesiące to bardzo krótko, zwłaszcza z perspektywy ludzi będących tutaj od samego początku.
Dziękuję Wam, jako społeczności i każdemu z osobna. Wnieśliście wiele, dzięki Wam podbudowałam swoje niskie poczucie wartości, dosyć szybko zaskarbiłam sobie Waszą sympatię (po ok. 3 tygodniach od założenia konta otrzymałam dostęp do FU - do tej pory nie mogę w to uwierzyć), chociaż nie twierdzę, że wszyscy mnie lubią. Liczę się z tym, że może znajdzie się kilka osób, które chętnie utopiłyby mnie w łyżeczce wody. Wszystkim się nie dogodzi, trudno.
Bywały momenty, że myślałam sobie: "A, nie wejdę. Wkurwili mnie, a nawet, gdybym stąd odeszła, to by mnie nie zapamiętali". Przyzwyczajenie jest jednak silniejsze. Nie ma dnia, żebym tu nie zaglądała, bo cholernie mnie ciekawi, co macie do powiedzenia na różne tematy.
Jesteście zajebiści!
^x
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Dam TC pod warunkiem, że w weekend (sobota lub niedziela, bo w piątek do 21:00 uczelnia) i w godzinach wieczornych. Może być?
[ Dodano: 2016-03-17, 21:37 ]
Ja może zrobię jubileusz na 3400.
Swoją drogą dopiero co miałam 3000 i pisałam opowiadanie o SB. Coś za bardzo się rozkręciłam ostatnio
Są i wyniki!
Na 11 osób głosujących 5 było za konferencją, 6 za postami tutaj. Zatem produkujcie się, w miarę możliwości będę odpowiadała na bieżąco. ENJOY!
PS Kurwa, niepotrzebnie poszłam dzisiaj do fryzjera
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Ostatnio zmieniony przez Mańka 2016-03-18, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum