- Uuu, Mistrzowie schodzą na psy.
- Najpierw galerie podsumowujące, teraz to?
- Ile jeszczeee?
- Kończą się pomysłyyy...
- Kogoś tu chyba pojebało.
- Wracam na kwejka.
- Kiedyś to był fajny portal, teraz coraz bardziej przypomina bestyy.
- Jestem na to za stary.
- Chujw kurws
- Może jeszcze stwórzcie galerię z galerii?
- Guwno
Jak chcecie to róbcie wrzucajcie stare screeny, ale nie mieszajcie ich z nowymi, i dodawajcie ich jeszcze raz, tylko po to, żeby były na głównej.
Myślę, że można wstawiać screen (codziennie/raz na tydzień) pod główną w stopce, coś takiego:
http://dadek.xyz/mi.mp4
(byłaby wtedy jeszcze górna belka w tym oknie)
(można od razu przeczytać komentarze i skomentować)
A jak nie byłoby pomysłów to można by tam dać link, do losowego screena (każdy użytkownik widzi inny)
Ale proszę, nie mieszajcie tego z nowymi
_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
Jaki hakier filmików
Masz nieprzeczytaną wiadomość, to pewnie ode mnie.
[ Dodano: 2016-03-15, 23:05 ]
Po co Ci tyle linków do Mistrzów, co Ty tam skrywasz? Jakieś tajne centrum dowodzenia? Multikonto admina?
Toż ja mam tylko dwa - do adminowni ("Twój screen oczekuje w kolejce") i bezpośredni do dodawania, do Poczekalni (tu obstawiam P) przechodzę zawsze z adminowni.
j_psikuta, moim zdaniem wystarczyłoby, aby był na dole strony jako ostatni screen, byleby był wyraźnie oznaczony, na JM to się sprawdza.
Wszystko będzie lepsze od dodawania drugi raz tego samego.
Jeżeli adminom będzie się chciało to zrobić
@Ascara: tak od Ciebie. Zakładki M: główna, poczekalnia i dodaj
_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
On-top... Nie wiem w sumie, czy to potrzebne. Zawsze jest opcja "Losuj".
Chyba założenie jest takie, że tu byłyby te najlepsze, nie średnie, które mogą się trafić przy losowaniu.
Ja wiem, że od dobrych jest topka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum