Pomożecie wypisać wszystkie nazwy wymienione w nagraniu? Niektóre mam, niektórych nie jestem pewna, z pozostałymi nie mam pojęcia Poniżej link do nagrania i moja lista, będę wdzięczna za pomoc w uzupełnieniu Teoretycznie mam czas do 19 marca, ale im szybciej, tym lepiej
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
12 brzmi jak spearmint ale nie ma chyba takiego miasta
To ćwiczenie z dyftongów nie z geografii.
Ten moment kiedy tłumaczysz słowo z angielskiego i dalej nie wiesz co to znaczy
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Że zadanie jest pojebane to się zgadzam, trochę nad tym posiedziałam, a i tak nie mam wszystkiego.
icywind napisał/a:
To ćwiczenie z dyftongów nie z geografii.
To fakt, zasugerowałam się pozostałymi nazwami i szukałam rozwiązań w tym kierunku Później i tak muszę te nazwy zapisać fonetycznie i wskazać dyftongi, ale mając słowo to już proste.
icywind napisał/a:
W ogóle to zadanie jest jakieś chore i rodowici Anglicy mieliby pewnie z tym problem
A już się bałam że to moja znajomość angielskiego jest po prostu tak beznadziejna, w sumie dość pocieszające
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum