Że co? Czarny humor to już od razu antysemityzm? Zalatuje polityczną poprawnością...
Ale ok, niech im będzie, zedytowałem trzy posty (w tym dwa moje).
A swoją drogą ciekawe, kto im to zgłosił.
Looool Powinno się niektóre działy faktycznie ukryć, by dostępne były po zalogowaniu.
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ja się zgadzam z Wilkiem. Ten policzek bym olał, a po ewentualnych kolejnych takich incydentach pomyślimy co dalej.
Bo jak poprzenosimy tematy do ukrytego, to się zrobi bajzel, bo nagle humor nie będzie w humorze, tylko w ukrytym itd. itp.
Jak ktoś ma nudne życie i chce mu się przekopywać stare posty, o których nikt już nie pamiętał przecież, w dodatku na forum, które w porównaniu do całości polskiego Internetu wypada całkiem grzecznie, to niech sobie grzebie, chuj z nim. Nabijajmy durne posty, niech mają co robić
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Ząbek, to nie był sarkazm, pisałem poważnie Moim zdaniem już sama strona mistrzowie jest zachętą do rejestracji, jak ktoś tam się udziela, lubi przeglądać screeny to i na forum prędzej czy później zajrzy i się zarejestruje. A przynajmniej nie będą nas stalkować żadne Krokoroki.
Przenoszenie działów do ukrytego uważam za zły pomysł z dwóch powodów. Pierwszy to ten, o którym wspomniał ZSK - zrobi się zbyt duży bałagan. A drugi - nie wiadomo do końca, które tematy trzeba by było przenieść, bo w końcu czarny humor pojawia się nie tylko w temacie o czarnym humorze, ale i okazjonalnie w innych - czego dowody widzieliśmy w obecnym topicu.
Ukryta Wiadomość:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum