Gratki dla Leo, w końcu się doczekał Zjawy co prawda nie oglądałem jeszcze, ale chodzą głosy że z łaski ten oskar za to że go tyle lat pomijano przy lepszych kreacjach
ale chodzą głosy że z łaski ten oskar za to że go tyle lat pomijano przy lepszych kreacjach
Bo tak zapewne jest :] Ja też jeszcze nie widziałem Zjawy, ale jak dla mnie Leo już do tej pory miał na koncie kilka oscarowych ról, a już szczególnie należał mu się Oscar za Wilka z Wall Street. Więc fajnie, że się w końcu doczekał. Niech będzie, że za Zjawę.
Tylko trochę szkoda tych memów...
Oni to już mu chyba nawet tego Oscara dali przez to, że ludzie y ich zamordowali jakby nie dali Cały świat wstrzymał oddech w momencie czytania wyników lol
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
No że Depp nie dostał to też jest parodia Powinien zagrać w następnym filmie mającego żydowskie korzenie czarnego homoseksualistę - transwestytę uciekajacego z obozu koncentracyjnego prowadzonego przez księży - pedofili. Wtedy Oscara ma jak w banku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum