Tak na poważnie. Uważacie, że jestem dwulicowa i powinnam odejść? Nie będę przedstawiać żadnych argumentów, bo są już w temacie wiecie którym. Jeśli większość będzie tego chciała to to zrobię. Czas? Powiedzmy doba.
UWAGA: jeśli nie wiesz, o co chodzi, zajrzyj do jednego z tematów w FU
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2016-02-24, 00:43, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Tak, chcę. Zależy mi na Was i dobrze mi tutaj (bo forum przestało być chujowe jakoś pół roku temu ), ale jeśli macie mieć mnie za jakiegoś kreta i krzywo na mnie patrzeć to ja tak nie chcę.
Nie rób scen, bo nikt Cię nie wygania. Nie wiem, co według Ciebie było wtedy takie chujowe - po prostu nie pamiętam. Widocznie nie było to godne zapamiętania. Mi nikt nie zrobił takiej okropnej przykrości, żebym do dziś rozpamiętywał go jako chuja i dziwię się ludziom, którzy tak robią. Akcja z tematu o dziale ukrytym według mnie od początku była zbędna, mam gdzieś co było WTEDY, bo liczy się DZIŚ.
A dziś z mojego punktu widzenia chujowi są tylko wichrzyciele wygrzebujący stare teczki. No i Nadir.
Ascara, proszę cię... Bądźmy poważni i nie róbmy scen. Jak bardzo cię lubię, tak bardzo przesadzasz w całej tej sprawie.
I zgodzę się z Macbedem: Po co było przypominanie tamtej sprawy? To już było, większość już zdołała o tym zapomnieć. A tu taki odkop, który zasiał niepotrzebny ferment.
Cytat:
Ale sceny robisz, jak jakiś macbed
Ten pan wygrał temat
(w środku tego pucharka jest Strongbow)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum