Wysłany: 2016-02-09, 17:19 Kolejny (nie)zwykły dzień na forum
Z okazji 3000 posta… Nie jest to tak dobre, jak bym chciała, sesja, a bałam się, że przeoczę granicę, nie umiejąc zachować wstrzemięźliwości.
Na forum.mistrzowie.org dzień jak co dzień… A przynajmniej tak mogło się wydawać. Jak zawsze macbed spędził większość doby zalogowany na forum, Davos pojawił się w środku nocy. Coś jednak było inaczej. Co? Ach, wiadomości na Shoutboxie…
Davos: Wydaej mi sie, że spedxam tutaj za duzo czasu. Studoiwaem P R A W O, a teraz prezsaduę na forum z rezczywitymi i metanlymi dzeicakami. Wystrczy. Offtopujcie sobie dalej, bze mie.
macbed: :I
SlownikOrtograficzny: Szerzo się gimbusy i spamujo wszyndzie a teraz Davos odchodzi. Ludzie ludziom zgotowali ten los!
JankielKindybalista85: Spam? A, to zwłaszcza dziewczyny… Nie żebym był seksistowski! Idę zobaczyć czy wlsz wrzucił już główną.
widzu: Moja mama mówi, że to nieładnie chwalić się tym, że studiuje się prawo…
bartek82r: Davos chyba przegrał jakiś zakład.
monjiczq: hehe
Szyszek: No i dzisiaj nareszcie mieliśmy dobry konkurs w wykonaniu naszej reprezentacji! Stoch pokazał wreszcie, na co nas stać. A co się tu porobiło?
Moris299: O co chodzi Davosowi? nie rozumiem
ZróbmySobieKupę: I dlaczego nas to nie dziwi.
Moris299: ej
JankielKindybalista85: No i wciąż nie ma głównej! Pewnie będzie w południe jak wszyscy porządni ludzie w robocie siedzą! Co to kurwa jest
love178: Szyszek, Davos uznał, że jest dla nas zbyt inteligentny. W sumie jak patrzę na poziom co poniektórych…
icywind: o nie, Davos odchodzi i kto teraz zajmie jego miejsce w moich mokrych snach?
Zabek05: Ty śnisz o widzu przecież.
icywind: nie
Mackers: Nikt mu nie zrobił na początku testu na bycie kebabem i oto są skutki.
Barbra: o nie davos nas już nie chce
WojtekVanHelsing: Z każdego wyjdzie lewak prędzej czy później.
ChodnikowyWilk: Davos odchodzi? Tak na serio? bartek82r, coś się stało, wiesz może?
Zaknafein: Mógłby się podzielić tym, co on tam pije. Przecież zobaczcie, jak on to napisał.
macbed: ^
Marcin55522: ^
manciara9: Spokojnie, znajdę go w Poznaniu i pożałuje.
bartek82r: Już do niego napisałem, zapytałem o co chodzi. Pewnie wkrótce się dowiemy.
Antybristler: Czuję się jakby mi żółwik umarł.
Davos: Sytuacja opanowana, panie i panowie! Wiedziałem, że mam łatwe hasło, ale żeby Krok włamał mi się na konto…
love178: I zamiast wykorzystać sytuację, żeby usunąć sobie wannę z sygnaturki, on wypisuje pierdoły. No tak, to Krok
JankielKindybalista85: O, wanna love napisała o wannie Ile razy może was w dupę mać śmieszyć ten sam żart? To już śmieszniejszy jest dworzec w Dębicy
R - y zamrugała gwałtownie, po czym skrzywiła się z niesmakiem. Liczyła na kolejny erotyczny sen, a tutaj jakieś pierdoły…
- No, czas na selfie – mruknęła, uśmiechając się do swojego telefonu.
PS Ten post ma dokładnie 3000 znaków.
PPS Przepraszam, że nie wszyscy się tu znaleźli – nie wszyscy mogą być zalogowani w jednej chwili. Posłużyłam się głównie wchodzącą często Starą Gwardią.
No wiem wiem całkiem zacny pomysł z tymi 3k znakami Ale ogólnie to brakuje mi tu jakiejś fabuły cose. No nie wiem mam taki niedosyt, jakieś niespodziewane zakończenie(jak to się zwało) no wiesz
Wychodzi z tekstu, że mi się to wszystko śniło. Tak mi się wydaje przynajmniej. Mi się tam podoba, chociaż nie czytam shoutboxa zwykle
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ascara, no jakbyś przy tym była. Dokładnie tak się to wszystko wydarzyło. Tylko nie pamiętam dnia. A teraz napisz coś oryginalnego od siebie a nie po prostu skrin z szauta.
Najs łan maj dir! Bardzo fajne, podobało się mnię. Chociaż ja na szaucie zazwyczaj nie pisze albo praktycznie wcale albo odwrotnie: raz na jakis czas z rzadka o wieeeeeele więcej.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2016-02-09, 17:42, w całości zmieniany 1 raz
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Lol Moryc didn't read. Lol. Zaskoczyłeś mnie tym wyznaniem Stary!
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum