Jak nie lubię Avicziego, tak ten remix mu wyszedł, całkiem spoko.
[ Dodano: 2016-02-06, 20:50 ]
Make your move i wspomnienia garażówki z kuzynostwem
[ Dodano: 2016-02-06, 20:54 ]
Missing you zrobiony na siłę wolę oryginał, z remixów tylko Andrzejek: https://www.youtube.com/watch?v=24o8LjoTRh0
reszta całkiem całkiem
na zachętę do wrzucania linków
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Wow. No proszę jaki temat. Powiedziałbym, że ta Pocahontas to coraz fajniejsza dziewczyną się wydaje ale obawiam się, że ją przez to zgwałcę i uciemiężę płciowo więc tylko wrzucę na temat secik, który podsyłałem kiedyś na szaucie Zetesce i do którego wróciłem znowu dzisiaj.
https://www.youtube.com/watch?v=vEWaCZgKTNk
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
1. IMO oryginał lepszy, oczywiście obie wersje w playliście
2. IMO oryginał lepszy, też gdzieś na dysku
3. Znam, ale średnio mi to podchodzi, brakuje mi tu basu
4. Przyjemne
5. Dawno nie słuchałem dubstepu, dobre.
6. W całości zatwierdzam
7. No tak średnio
8. Nawet dobre.
9. Po prostu nie podchodzi mi to jakoś
10. Techno jak techno
11. Dobre, ale nie mam depresji, żeby tego słuchać
Później też coś podeślę.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Adijos w takim razie czekam
JankielKindybalista85 Above & Beyond
Szyszek coś poszukam, ale nie ma się co spodziewać "szału" bo to stare dzieje
manciara9 Avicii nie jest zły, ale szybko się nudzi nie to co np Armin, ATB czy chociażby Tiesto;)
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Propsuję, choć nie wiem czy takie dzielenie muzyki na tematy nie wzbudzi konfliktów czy coś w stylu "wypierdalaj z tą techniawką do elektronicznej! w muzie vol. 2 jest tylko rok!!!!!ONEONEONE!!1111!111!1!!"
A tak to w jednym temacie zawsze można odkryć coś nowego.
Z drugiej jednak strony jestem otwarty na nowe, więc zobaczymy jak się życie potoczy, no i spoko, że nowa niewiasta na forum (choć już nie taka młoda) to słucha takiej muzyki
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum