_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Pewny byłem tylko Poznania i Bydgoszczy (faktycznie trudne to ostatnie pytanie ), cała reszta to strzały.
manciara9 napisał/a:
Czemu w Poznaniu pokazują Modertatry skoro mamy jeszcze na wyposażeniu nowsze Combino i Tramino???
Mamy też jeszcze gdzieniegdzie ogóry, zwane też helmutami Dobrze, że ich nie pokazali.
A kolorystyka poznańskiej komunikacji mi się zawsze podobała. Wolę zielono-żółte autobusy i tramwaje niż warszawskie żółto-czerwone. Jakoś tak przyjemniej wyglądają dla oka.
7/10. W krakowskim nawet rozpoznałem miejsce gdzie cyknięto fotę.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
5/10
Widać, że odwiedziłeś kilka polskich miast, ale jeszcze trochę zwiedzania przed Tobą. Tak więc szykuj się do następnej wyprawy śpiewając wsiąść do tramwaju, byle jakiego...
Gdańsk i Warszawę znam bardzo dobrze, z Krakowa też skojarzyłem. Bydgoszcz ułatwił sprawę napisem A Wrocław godłem na tramwaju. A reszta to była strzelanina, niestety bezowocna.
7/10
Gdański tramwek też łatwo poznać, bo ma logo obok drzwi
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, żebyśmy byli szczęśliwi. Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę beczkę z piwem....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum