_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Krzychu, będziesz na meczu czy kibicujesz sprzed tv?
W grupie F dziś ciekawe wyniki. Hiszpania wygrała z Węgrami, ale ledwo ledwo. Dania z kolei zaledwie zremisowała ze Szwedami. Jeśli jutro przegra z Niemcami to odpadnie z turnieju. Fajnie by było, gdyby Polska spotkała się w półfinale z Helmutami. Mielibyśmy mecz z jeszcze większymi emocjami bo pojedynki z Niemcami zawsze mają podteksty
[ Dodano: 2016-01-27, 20:23 ]
Ale jaja! Mamy dziś 2 sensacje! Po pierwsze: Norwegia wygrała z Francją i to wyraźnie (29:24). Ten wynik powoduje, że Polska już nie ma szans na wygranie grupy, za to mamy o wiele większe szanse na awans do półfinału z II miejsca - wystarczy, że nie przegramy z Chorwacją różnicą większa niż 3 bramki. Jeśli przegramy różnicą 4-10 bramek - z grupy wyjdzie Francja. A jeśli przegramy różnicą 11 lub więcej bramek - awansuje Chorwacja Ten ostatni scenariusz jest mało prawdopodobny, ale i tak Chorwaci zrobią na pewno wszystko, by go zrealizować. A to oznacza, że będą mieć motywacje do walki i czekają nas dziś duże emocje
Druga sensacja to wygrana Niemców z Danią (25:23). Ten wynik powoduje, że Niemcy wyprzedzają Danię w grupie i mają pewny awans. A Dania wyjdzie z II miejsca tylko pod warunkiem, że Hiszpania nie wygra z Rosją, co jest raczej mało prawdopodobne.
Jest bardzo ciekawie, bo może się okazać, że z wielkiej czwórki - Francja, Hiszpania, Dania, Chorwacja - do półfinału awansuje tylko jedna z tych ekip. A to by była sytuacja, jaka w ręcznej nie zdarzyła się od bardzo wielu lat!
Zła wiadomość jest taka, że jeśli Polacy znajdą się w półfinale to najprawodpodobniej zagrają z Hiszpanią, a nie z Niemcami. Ale tym już się będziemy martwić później.
Ostatnio zmieniony przez Davos 2016-01-27, 20:26, w całości zmieniany 1 raz
za to mamy o wiele większe szanse na awans do półfinału z II miejsca - wystarczy, że nie przegramy z Francją różnicą większa niż 3 bramki.
W sensie tymi 3ma bramkami możemy przegrać z Chorwacją a nie Francją, tak?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
I teraz mój post powyżej jest bez sensu. Podstępni Szkoci...
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Japierdolękurwamać!!! Norwegia nam zrobiła prezent, mieliśmy półfinał na wyciągnięcie ręki, a spierdoliliśmy to koncertowo Pierwsza połowa już była tragiczna, bo strzelić przez pierwszy kwadrans zaledwie jedną bramkę to trzeba naprawdę się postarać... Ale mimo wszystko wynik 10:15 do przerwy był do odrobienia... Tylko nie kurwa z taką koszmarną grą, jak w drugiej połowie Chorwaci w nas wjeżdżali jak w masło. Co tam się do cholery stało? Widziałem już różne wpadki naszych szczypiornistów, ale jak żyję, czegoś takiego nie pamiętam. Ten wynik jest całkowicie kuriozalny Jak z jakiegoś kiepskiego żartu...
Powiedzieć o tym, że to frajerstwo to mało...
Tej drużynie będzie potrzebna jakaś radykalna zmiana. Nie wiem, czy wymiana części składu, zmiana trenera czy może jakiś dobry psycholog... Ale coś zrobić będzie trzeba bo zostaliśmy totalnie zdemolowani. Jak amatorzy
Będzie zmiana Davosie. Przecież połowa składu to dziadki co już długo nie pograją. Nowa generacja jest mniej zdolna. W skrajnym przypadku wrócimy do tego było w latach 90-tych: jeden Nowakowski, jeden z naszych najlepszych ręcznych w historii ale reszta totalnych ogórków i brak awansu na jakąkolwiek impreze przez całą dekadę.
........................
........................
A oni posłuchali i grali na niego i przegrali gdyż Pan ich opuścił i do chuja nie było go na boisku.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum