No faktycznie zły dział, dzięki Widzu za ten link, właśnie taki temat poszukiwałem, ale nie znalazłem
Antybristler napisał/a:
Ale on jeszcze jest w poczekalni
Dałem + i jest 100/100
No jest, ale jak patrzyłem datami to starsze już zostały dodane, a ten nadal nie, a ostatnio miałem kose w komentarzach z wlsz i się zastanawiałem, czy czasem z tego powodu nie został pominięty
I ktoś dał pierwszy minus a tak ładnie się zapowiadało
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
właśnie taki temat poszukiwałem, ale nie znalazłem
Przyznam Ci się, że ja też nigdy nie mogę za pierwszym razem zlokalizować działu "Screeny", dopiero za drugim lub trzecim scrollowaniem przez stronę, za każdym kutfa razem.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Screeny nie trafiają chronologicznie na Główną. Bywają w Poczekalni mniej więcej do ok. 2 tyg. Proszę się nie niecierpliwić, póki screen jest w Poczekalni, póty ma szansę na Główną (a nawet w Archiwum szansa pewna jest).
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2016-01-14, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2016-01-14, 21:35 ] Kujawiak87, a co do Twojego sporu z wlszem, zapewniam, że nie jest on piętnastoletnim szczeniakiem i nie mści się za takie rzeczy.
[ Dodano: 2016-01-14, 21:37 ]
bartek82r napisał/a:
a czasem wpadaja na glowna po pol godziny majac 5 dobrych
Emotikonka nie jest tutaj właściwa, bo tak. Całkowicie oficjalnie admin ma prawo wrzucić screena praktycznie bez pozostawiania go ocenie userów, jeżeli uważa go za naprawdę dobrego.
W drugą stronę, zastrzega sobie również prawo do niewrzucenia takiego, który ma 999/999.
Nope, przejrzałem ostatnią aktywność pumpernikiel1986 na forum i w temacie posty do grudnia. Jej/Jego tam nie było, chyba że ktoś zareklamował nie swojego screena, czego przez pierwsze strony nie widziałem
A no jeżeli chodzi o niego to faktycznie na pewno nie stąd. Też widziałem że kilka jego screenów ostatnio wpadło, więc pewnie przy okazji wrzucania innych "staroci" wrzucili też coś od niego. Nie wiem, może wlsz albo Fudal czyścili zakładki w swoim komputerze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum