Oglądałam dzisiaj kawałek wiadomości na Deutsche Welle. Pewna pani polityk wypowiedziała się o gwałtach w Kolonii. Nie potrafię dokładnie przytoczyć, ale sens jej wypowiedzi był mniej więcej taki, że więcej przestępstw seksualnych ma miejsce w niemieckich rodzinach i jeśli ktoś łączy te gwałty, z pochodzeniem bądź religią "uchodźców", to się grubo myli. No kurwa. To, co tam się dzieje, jest chore.
Lewactwo, dziwisz sie? W ich mózgach jest nie do zaakceptowania fakt, że np. Polak w Polsce musi byc na pierwszym miejscu przed uchodźcą i, że "uchodźce" mozna wyrzucic z kraju jak popelni przestepstwo...
Kiedys w Niemczech zleciało by sie SS, SA, Hitlejugend itd. i bylby spokoj...
Davos, Ja bym sie walka o demokracje nie chwalil aczkolwiek chce zauważyć fakt, że trzeba być idiota by być Niemcem i pouczać Polakow o walce o lamaniu demokracji, wiec ten Niemiec po prostu byl inteligentniejszy
Mnie zdziwili, ze gosciu urodzil sie w Hamburgu, liczylem, ze w Bawarii
[ Dodano: 2016-01-14, 13:02 ]
ze gdzieś w Bawarii*
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum