Do najważniejszych forumowych wydarzeń w 2015 na pewno należały:
- przenosiny forum z serwera aaf i stanie się oficjalnym forum mistrzów;
- afera bułowa i spowodowany przez nią kryzys, który omal nie rozpieprzył nam forum.
Z tych mniejszych:
- kolejne zloty i minizloty forumowe;
- odejście niektórych userów i przyjście innych.
A dla mnie prywatnie jeszcze napisanie kolejnych forumowych opowiadań :]
No kuźwa jak co? Spamowaliście tą emotką gdzie się dało więc Bartek "dla jaj" dał admina Jankielowi, żeby coś z tym zrobił, Jankiel pozmieniał niektórym userom avki, Love go za to zbanowała i zbluzgała, Jankiel chciał w rewanżu wyrzucenia Love z administracji, grożąc odejściem w razie nieuwzględnienia jego postulatu, część ludzi go poparła i zapowiedziała, że jeśli Jankiel odejdzie to oni też, inni opowiedzieli się po stronie Love i zrobił się pat.
I wszystko przez tą jebaną emotkę.
Byłeś wtedy na forum, powinieneś to pamiętać
Rok jak rok, rok po roku wciąż się dzieje życia cud
Było chujowo ale stabilnie, było chujowo i niestabilne, czasami było ok. Najbardziej na forum zapamiętałem kwiecień, nie pamiętam dokładnego dnia, chyba 22, który był dla mnie najważniejszy
No i ogólnie jak co roku, sporo funu, kilka melodramatów, kilka dramatów, trochę zmian
Ogólnie to nie narzekam
No kuźwa jak co? Spamowaliście tą emotką gdzie się dało więc Bartek "dla jaj" dał admina Jankielowi, żeby coś z tym zrobił, Jankiel pozmieniał niektórym userom avki, Love go za to zbanowała i zbluzgała
Zrobiłeś za duży skrót myślowy Davosie Nie było bana tylko dezaktywacja za niestosunkowanie się do zalecenia aby się uspokoić i poczekać na Bartka.
Ja mam po tej aferze bardziej pozytywne wrażenia, tak jak macbed. Dla mnie pokazała ona, że potrafimy trzymać się razem i poukładać na nowo.
Co? wyciągnęłaś kołdrę z pomiędzy nóg że tak nimi machasz?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum