Ja mam tylko jedno pytanie, bo w sumie i tak nie planuję tego używać (jeden czy dwa skipy na rok przy chujowej muzyce to za mało) to ten. Ktoś na pewnym czacie pisał mi, że istnieje jakiś super hiper premium pakiet. Cel jest bodajże taki, żeby skumać sobie grupę sześciu osób o podobnych gustach w coś jak grupa na facebooku, być ciągle razem i w zamian mieć abonament premium za 6 zyli od osoby miesięcznie. Czy to w ogóle istnieje?
Ja mam tylko jedno pytanie, bo w sumie i tak nie planuję tego używać (jeden czy dwa skipy na rok przy chujowej muzyce to za mało) to ten. Ktoś na pewnym czacie pisał mi, że istnieje jakiś super hiper premium pakiet. Cel jest bodajże taki, żeby skumać sobie grupę sześciu osób o podobnych gustach w coś jak grupa na facebooku, być ciągle razem i w zamian mieć abonament premium za 6 zyli od osoby miesięcznie. Czy to w ogóle istnieje?
Konto rodzinne i nie muszą być wcale osoby o podobnym guście.
Druga sprawa - jak jesteś studentką to możesz mieć zwykłe konto za pół ceny.
https://www.spotify.com/pl/student/
więc cena bardzo dobra, bo normalnie kosztuje 19,99zł miesięcznie
[ Dodano: 2018-02-18, 02:07 ]
Ostatnio Spotify chyba zmienił sposób generowania listy tygodniowej "odkryj w tym tygodniu" bo mi jeszcze w tym roku nie podpowiedział ani jednej piosenki która by mi się super spodobała
Albo po prostu skończyli się wykonawcy w moim guście
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-01-08, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Spptifajaj? A po co to jak na YouTube mam za darmo <wklej zdjęcie nosacza>
Możesz wkleić mój awatar bo w pełni sie z tym zgadzam.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum