Wysłany: 2015-12-04, 09:00 Nastolatki chwalą się, że uprawiały grupowy seks z raperami
W sieci olbrzymią popularność zdobyło nagranie ze Snapchata, na którym dwie dziewczyny chwalą się, że "najebane i dla beki" uprawiały seks z raperami z grupy Rae Sremmurd.
- Wczoraj wydarzyła się pewna sytuacja po wyjściu z klubu Proxima. Totalnie najebane podeszłyśmy pod autokar Rae Sremmurd. (...) Ludzie zaczęli na nas krzyczeć, że mamy wejść do tego autokaru. Na samym wejściu ochroniarz kazał nam się rozebrać. Musiałyśmy zostać w samej bieliźnie. Musiałyśmy oddać wszystko.
Zabawa była zajebista. Jesteśmy całe poobijane i mamy mnóstwo siniaków. Obczajcie moich nowych znajomych na Facebooku. Możecie wierzyć lub nie, ale serio zajebiście mnie wyruchali. Gdy po paru upojnych godzinach wyszłyśmy z autokaru ludzie bili nam brawo. Ja jestem z siebie dumna.
Jedna z dziewczyn pokazuje na nagraniu zdjęcie raperów, wyjaśniając: Z tym się jebałam, z tym się jebałam, a temu ciągnęłam.
Wideo wzbudziło w ciągu kilku godzin prawdziwą burzę w sieci. Wtedy jedna z jego bohaterek opublikowała na Facebooku oświadczenie, że to "marna prowokacja", na którą wszyscy dali się nabrać.
ChodnikowyWilk, możliwe że już ta mnie ma tego tematu, ale na cebuli powinno jeszcze być, prawda
Mistress9, ochroniarze zabrali telefony, są za to zdj i filmiki z seksów z jakimiś randomami ale też nic specjalnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum