Odpowiedziano poprawnie na 6 z 10 pytań
Jesteś zawodowcem!
Jesteś zawodowym graczem! Dla Ciebie gry to nie tylko zabawa – to styl życia! Znasz się na grach i ich otoczce. Wiesz więcej niż przeciętny gracz. Oby tak dalej!
Byłem przekonany, że M w MMORPG to "Massive", a nie "Massively"...
Odpowiedziano poprawnie na 8 z 10 pytań
Jesteś legendą!
Jesteś legendarnym graczem! Kochasz gry, a one kochają Ciebie. Zdziwilibyśmy się, gdyby Twoi znajomi chcieli z Tobą kiedykolwiek zagrać – naszym zdaniem nie będą mieli zbyt wielkich szans.
Odpowiedziano poprawnie na 9 z 10 pytań
Jesteś legendą!
Jesteś legendarnym graczem! Kochasz gry, a one kochają Ciebie. Zdziwilibyśmy się, gdyby Twoi znajomi chcieli z Tobą kiedykolwiek zagrać – naszym zdaniem nie będą mieli zbyt wielkich szans.
Odpowiedziano poprawnie na 5 z 10 pytań
Jesteś zawodowcem!
Jesteś zawodowym graczem! Dla Ciebie gry to nie tylko zabawa – to styl życia! Znasz się na grach i ich otoczce. Wiesz więcej niż przeciętny gracz. Oby tak dalej!
Cóż, na własne życzenie odebrałem sobie 6 punkt. Nie wiem, co mnie podkusiło przy tamtym pytaniu, że w ostatniej chwili zmieniłem zdanie na złe...
Odpowiedziano poprawnie na 6 z 10 pytań
Jesteś zawodowcem!
Odpowiedziano poprawnie na 5 z 10 pytań
Jesteś zawodowcem!
Cóż, na własne życzenie odebrałem sobie 6 punkt. Nie wiem, co mnie podkusiło przy tamtym pytaniu, że w ostatniej chwili zmieniłem zdanie na złe...
Ja sobie ze trzy razy odebrałam w ten sposób punkta, przez co mam ten sam wynik
I dziwne jest to, że nie strzelałam tylko w pytaniu o imię postaci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum