Mam na imię Renata, mam 23 lata, jestem umysłem jak najbardziej ścisłym. W wolnym czasie słucham muzyki, oglądam seriale/anime lub liczę całki. Wchodzę na mistrzów codziennie i przeglądam główną razem z komentarzami, skąd kojarzę większość użytkowników tego forum. Sama dosyć rzadko coś komentuje, więc wątpię, by mnie ktoś kojarzył
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Masz rację, nie kojarzę Cię, ale zawsze się cieszę jak wpadnie do nas ktoś, kto konta na mistrzach nie zakładał w tym samym dniu co na forum. Witamy w naszych skromnych progach.
ale zawsze się cieszę jak wpadnie do nas ktoś, kto konta na mistrzach nie zakładał w tym samym dniu co na forum.
Oj czepiasz się. Niektórzy przeglądają mistrzów od lat, a nie widzą sensu, żeby się zarejestrować. Posiadanie konta na mistrzach to jakiś wyznacznik fejmu?
Oj czepiasz się. Niektórzy przeglądają mistrzów od lat, a nie widzą sensu, żeby się zarejestrować. Posiadanie konta na mistrzach to jakiś wyznacznik fejmu?
Raczej tego, że to forum stworzone w zamyśle dla ludzi z mistrzów. Do tego właśnie przy tych "tychsamodniowych" najczęściej występuje problem z trollami.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Raczej tego, że to forum stworzone w zamyśle dla ludzi z mistrzów. Do tego właśnie przy tych "tychsamodniowych" najczęściej występuje problem z trollami.
Trolle były, są i będą. "ludzie z mistrzów" to tylko i wyłącznie osoby posiadające konto na mistrzach od X czasu?
AnswersMaster napisał/a:
ale zawsze się cieszę jak wpadnie do nas ktoś, kto konta na mistrzach nie zakładał w tym samym dniu co na forum.
Czyli "tychsamodniowi" nie są mile widziani? Zarejestrowali się na mistrzach? Zarejestrowali. Dlatego nie widzę sensu szufladkować użytkowników na "tychsamodniowych" i będących na mistrzach od dłuższego czasu. Wymagacie przy zakładaniu konta podania linku do profilu, to rejestrują się na mistrzach. A przecież mogą przeglądać mistrzów i być na bieżąco od paru/kilku lat. Później taka osoba wchodzi tutaj i wita go zapytanie kogo jest multikontem...
Kalipso ale niepotrzebny nam wysyp ludzi jak np. Wojtek sprowadza sobie znajomych z różnych stron którzy z mistrzami nie mają nic wspólnego, tylko dlatego żeby mógł sobie z kimś dyskutować o polityce.
Kalipso ale niepotrzebny nam wysyp ludzi jak np. Wojtek sprowadza sobie znajomych z różnych stron którzy z mistrzami nie mają nic wspólnego, tylko dlatego żeby mógł sobie z kimś dyskutować o polityce.
Zgadzam się, ale nie każdy nowy "tychsamodniowiec" jest kolegą Wojtka, prawda?
Oczywiste jest, że skoro screeny z forum lądują na mistrzach to pojawi się więcej osób, bo jest to autoreklama. Nie chcecie nowych? Zakończcie rejestracje i egzystujcie we własnym gronie, nie dopuszczając innych.
Że jeszcze nikt nie napisał, że współczuje Antkowi Aż się dziwię.
Tu popieram KicerKa.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Że jeszcze nikt nie napisał, że współczuje Antkowi Aż się dziwię.
Chyba kpisz. Kto powiedział, że w życiu osobistym jestem taka sama?
Antek nie jest ubezwłasnowolniony, nie przywiązałam go do kaloryfera, nie jest zakneblowany. Ma wolną drogę.
Nie znasz, nie oceniaj.
Ostatnio zmieniony przez Kalipso 2014-01-04, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum