Ok, wrzucajcie tu rzeczy , po których mówicie "WTF!!!?". Ja znalazłem 2 filmiki, ale wrzucajcie też teksty pisane, piosenki, obrazki itp.
Jak skutecznie jabłko? Jak działa jamniczek?
Widzu co to jest właściwie za gra, którą tak uwielbiasz?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Aaa strzelanka. Nie grywam. Ale design intrygująco poryty!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
O Dziwne Rzeczy! To ja zapodam dziwną historyjką.
Jakieś dziewczyny zaprosiły mnie do czatu na fb. Gadam sobie z nimi, ładnie pięknie, dodają te dziewczyny jakiegoś 12 latka. Po prostu wpierd*alał mi się wpół zdania, obrażał dziewczyny, no to mówię grzecznie i kulturalnie, żeby chwilę poczekał i nie obrażał dziewczyn. Ten do mnie z tekstem "Przyjedź do Gdyni to Ci głowę rozj*bie" czy coś w tym stylu. Po prostu tak już nie mogłem ze śmiechu, że dałem za wygraną. Nie będę się jak idiota z dzieckiem 12letnim kłócił. Potem sprawdzam jak on wygląda. Wchodzę w zdjęcia, a tam taki karakan 1,5m wzrostu. Myślałem, że j*bnę ze śmiechu.
Kurde chciałem zrobić skrina tego tekstu, ale nie wiem czemu się nie wyświetla, chociaż konwersację znalazłem.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Akurat to, czy jakaś gra ma, czy tez nie ma społeczności ma dla mnie żadne znaczenie.
Ja już teraz grywam tylko w strategie (a i to w te same serie od lat) i Fottball Managera. Dawniej, jak byłem... ekhmmm.. w twoim wieku, to lubiłem RPG bo to była ich złota era. Ale teraz...
W sieciowe gry nie grywam żadne a ze strzelanek jedyną w jaką grałem był Alien vs Predator.
[ Dodano: 2014-01-08, 17:57 ]
^AdijoS^ napisał/a:
O Dziwne Rzeczy! To ja zapodam dziwną historyjką.
Jakieś dziewczyny zaprosiły mnie do czatu na fb. Gadam sobie z nimi, ładnie pięknie, dodają te dziewczyny jakiegoś 12 latka. Po prostu wpierd*alał mi się wpół zdania, obrażał dziewczyny, no to mówię grzecznie i kulturalnie, żeby chwilę poczekał i nie obrażał dziewczyn. Ten do mnie z tekstem "Przyjedź do Gdyni to Ci głowę rozj*bie" czy coś w tym stylu. Po prostu tak już nie mogłem ze śmiechu, że dałem za wygraną. Nie będę się jak idiota z dzieckiem 12letnim kłócił. Potem sprawdzam jak on wygląda. Wchodzę w zdjęcia, a tam taki karakan 1,5m wzrostu. Myślałem, że j*bnę ze śmiechu.
No i w sumie Ci rozj...ł tę głowę. Ze śmiechu, ale jednak!
........................
........................
Ten obrazek na pierwszy rzut oka wygląda jak zwykła strona z podręcznika od polskiego dla obcokrajowców, ale im dłużej na niego patrzę, tym jest dziwniejszy:
- Autorzy podręcznika postarali się pokazać wszystkie postaci w swoich strojach ludowych lub przynajmniej nawiązujących najbliżej do ich egzotyczności (bo nie jestem pewna przy Egipcie) i dopiero po chwili zauważyłam jak bardzo Brazylia do całości obrazka nie pasuje xD
- Ukraina jest jedynym okienkiem, w którym są dwie osoby - dobra, spoko. Chwila, to nie są dwie Ukrainki, tylko tam wklejono Polkę i Rosjankę, wtf xDD
- A na ostatnim obrazku jest Macbed
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum