Mam oryginały Wormsów:
-worms 3d
-worldparty
-forts oblężenie
-worms 4
Niby oryginały, ale jak raz, czy dwa przeszedłem lata temu, tak po nie nie sięgnąłem, bo nie mam z kim grać. Ktoś z Was ma którąś z tych części i chętny do grania przez neta?
Ostatnio zmieniony przez Davos 2015-12-05, 03:03, w całości zmieniany 1 raz
Kurde mam na jakiejś płycie Worms 3D, zaraz poszukam, ale specjalnie grać to ja nie potrafię.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Forumowe style gry i zasady:
1. Quickscope.
Ustawienia:
- maksymalnie 5 sekund na oddanie strzału i poruszanie się,
- maksymalnie 3 sekundy na ruszanie się po oddaniu strzału,
- 0 sekund na wybór robala,
- domyślnie dozwolone są tylko granaty i bazooka, w zależności od wariantu każdy z graczy może otrzymać dodatkowo 1 belkę, 1 pocisk samonaprawadzający, 1 teleport i/lub granaty odłamkowe,
- skrzynki z broniami są wyłączone, a narzędzia zdobyte z skrzyń z narzędziami nie mogą zostać użyte.
- apteczki mogą być włączone i zbieranie ich jest dozwolone.
- zalecane jest ustawienie min bez beczek z zapalnikiem na 1 sekundę, gaśnięcie min jest opcjonalne.
Nie mogło zabraknąć na forum tematu o kultowych wormsach.
Sam mam dość sporą kolekcję, na pirackiej płycie mam pierwszą część wormsów, a reszta oryginały, czyli:
- Worms 2
- Worms Armageddon
- Worms World Party
- Worms Forts
- Worms 3D
- Worms 4: Totalna Rozwałka.
Ostatnio zmieniony przez Mackers 2015-11-10, 17:23, w całości zmieniany 5 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum