JA PIE....E!!! Co to kur*a jest?! Dopiero teraz filmik obejrzałem. Myślałem, że Wam bije na dekiel i się czepiacie tego co jedzą, ale kurde jedzenie psów i kotów to jedno, pozwalam, ale takie tortury, na żywca, to jest...ktoś kto tak czyni nie jest godny miana człowieka.
Też nie wydaje mi się, żeby Chińczycy przejęli się jakąś petycją podpisaną w Internecie, choćby nie wiem jak wiele ludzi to podpisało (bo pełne 7 miliardów jest raczej mało możliwe).
- Panie premierze, Internet zmusza nas do zaprzestania naszych barbarzyńskich działań!
- Doprawdy? A ile ten cały Internet ma pocisków nuklearnych?
Nie oglądałem i wolę nie oglądać. A tego typu petycje, chociaż szlachetne, niestety nic nie zmienią, dopóki nie zmieni się mentalność samych Chińczyków. A to raczej szybko nie nastąpi
Nie oglądałem i wolę nie oglądać. A tego typu petycje, chociaż szlachetne, niestety nic nie zmienią, dopóki nie zmieni się mentalność samych Chińczyków. A to raczej szybko nie nastąpi
Prędzej Afryka przestanie toczyć bezsensowne wojny o nic
Okropne. Okropne jest też to , że ci ludzie na czymś takim budują sobie bazę maili do spamu. Każdy przecież wie że ta petycja gówno da. No, może więcej reklam wibratorów w skrzynce.
1. Zakaz zjadania psów i kotów bylby chory bo to wlasnosc czlowieka
2. Zwierze mimo to powinno miec prawo m. in. do szybkiej smierci i zywienia.
3. To jest 1-3% wszystkich.. z tego co wiem to wiekszosc humanitarnie zabija
4. MImo, ze jestem przeciwnikiem znecania sie nad zwierzetami to tylko debil moze myslec, ze ta petycja na nich wplynie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum