Strona internetowa pozwalająca nam znaleźć nasze seriale, wypowiedzieć się o nich, ocenić ale co najważniejsze przypomina o premierach odcinków oraz czasami jakieś newsy o danym serialu. Jest również od nich aplikacja na Android/iOS. Ktoś korzysta? Posiada konto?
Ta szczególnie z tym przypominaniem o odcinkach. (Co nie działa w cale na Filmwebie). Poza tym Filmweb ostatnio zszedł na bardzo złą stronę. Pomijam już fakt, że TVShow Time zajmuje się tylko serialami a Filmweb filmami, serialami i nawet grami...
Ja tam korzystam z filmwebu i w pamięci wiem w jakim dniu wychodzi odcinek, albo sobie wlaśnie sprawdzam i później na fw zaznaczam tylko, że ogladałem. http://www.filmweb.pl/serials
Ostatnio zmieniony przez Marcin55522 2015-10-14, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
Mi przypomnienia działały. Co prawda tylko raz sobie na próbę to testowałem kiedyś, i mi ładnie pikło na telefonie że za xx minut zacznie się film. Dla maniaków serialowych ten tvshow będzie pewnie lepszy jednak.
Cóż, używam TVShow Time bo jest punktualny, wraz premierą zagraniczną przypomina mi o serialu a Filmweb np. wysyłał mi powiadomienia dopiero podczas polskiej premiery co było naprawdę wkurzające. Ja oglądam seriale tylko po angielsku czasami z polskimi napisami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum