Imigranci to, uchodźcy tamto...
Europejczycy gwałcą, kradną, mordują x razy więcej, ale o tym się już nie mówi. Wszyscy nagłaśniają sprawy dotyczące imigrantów i uchodźców, bo propaganda nienawiści. Skutkiem jest postępująca destabilizacja sytuacji polityczno-gospodarczej w Europie.
A Wy co chwila się do tego przyczyniacie, zakładając nowe tematy.
Sytuacja wydarzyła się w Europie.
Islamiści zgwałcili Europejkę.
Europejczycy znacznie częściej gwałcą Europejki.
Zwykli gwałciciele - cisza
Islamscy gwałciciele - HURR DURR NABIĆ SKURWIELI NA PAL
Nakręcanie całej sprawy przez USA to temat to oddzielnej dyskusji...
2 błędy znalazłem w artykule.
Pierwszy merytoryczny: To nie są uchodźcy. To nawet nie są imigranci. To zwykłe dzikusy.
Po drugie: "zmusiłonamawiało" - ciekawe słówko.
Ok, no to teraz pora na wkurwy, bo mnie w ogóle całokształt tego artykułu wkurwił.
Wkurw nr 1: Na gwałcicieli. Wszystkich. A w tym przypadku hejt na tych dzikusów. Jeżeli te parszywe mordy przyjechały, by gwałcić niewinne kobiety, to najlepiej niech wypierdalają! I to nie tylko z Europy, ale w ogóle ze świata, jeżeli nie potrafią się odpowiednio zachować i wstrzymać swoich pożądań.
Wkurw nr 2: Na zachowanie środowiska lewicowego. No kurwa, ludzie! Nie na tym polega tolerancja! Gwałt to poważne przestępstwo i kategorycznie nie wolno przymykać na to oka! Bo niby tolerancja, bo to ciapaty, czarny, szarobury czy łaciaty, bo przecież ludzie będą mieli złe zdanie o imigrantach. Dupa! Niech ci ślepi lewicowcy zrozumieją, że niestety wśród imigrantów nie wszyscy będą święci i uczciwi i będą takie dzikie przypadki, że będą gwałcić i robić syf i milczenie o tym nic nie da, bo to i tak wyjdzie na jaw! Udawanie, że nie ma gwałtów, nie sprawi, że ludzie będą bardziej tolerancyjni dla imigracji. Są dobrzy i uczciwi imigranci i uchodźcy, no ale nie wolno przymykać oka na gwałty.
Wkurw nr 3: No kurwa, ci komentujący to mnie po prostu załamali. Kwintesencja skrajnej prawicy, która się cieszy z nieszczęścia innych i życzy im źle, bo są przecież lewicowcami i nie wyznają wspaniałej prawicy. A oni są wybrańcami i najwspanialszymi ludźmi na świecie i obrońcami wspaniałej kultury europejskiej. Jeżeli tak ma wyglądać kultura, to ja dziękuję bardzo. Kobiecie się zdarzyło nieszczęście, a oni się cieszą? No ja pierdolę!
Reasumując moje wkurwy: Gwałciciele, lewicowcy ukrywający przestępstwa dla dobra "tolerancji" i internetowi prawicowcy cieszący się z nieszczęścia ludzi o innej racji: Walcie się!
Europejczycy gwałcą, kradną, mordują x razy więcej, ale o tym się już nie mówi. Wszyscy nagłaśniają sprawy dotyczące imigrantów i uchodźców, bo propaganda nienawiści. Skutkiem jest postępująca destabilizacja sytuacji polityczno-gospodarczej w Europie.
Obywatelu! Pamiętaj: za każdym razem, gdy zakładasz na forum temat o imigrantach, muzułmanie gwałcą w Europie jedną kobietę!
Takie "mądrości" też będziesz pisał, jak będą zwiększać procent przestępstw, także i u nas? :v
Skoro uważają się za jebanych uchodźców, to winni siedzieć na dupie cicho. Popełnili przestępstwo i to godne tylko samej dziczy. Tej kobiety mi szkoda, serio.
Obywatelu! Pamiętaj: za każdym razem, gdy zakładasz na forum temat o imigrantach, muzułmanie gwałcą w Europie jedną kobietę!
Ba! Robią to za każdym razem gdy w temacie o imigrantach pojawia się nowy post... ups, sorry laska, gdzie i kimkolwiek jesteś. Decp, ty też przeproś.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
[ Dodano: 2015-10-07, 19:48 ]
decp napisał/a:
Takie "mądrości" też będziesz pisał, jak będą zwiększać procent przestępstw, także i u nas? :v
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum