W pomniejszeniu wyglądają identycznie jak ludziki z MFO
Ogólnie fajnie by było mieć forumowy serwer. Wtedy chętnie bym wrócił do grania
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Grałem w gimbie z kolegami z klasy na serwerze kolegi. Budowałem trzy razy Helmowy Jar i raz Orthanc (z zamiarem poszerzenia o resztę Isengardu). Nigdy nie skończyłem, bo kolega miał niestabilny komputer i zawsze się serwer wysypywał po jakimś czasie. Zwykłe serwery mnie odrzucały po 15 min, bo jak słusznie zauważyłeś pełno dzieciarni (co i na jutubach jest nadal widoczne). Gdyby ktoś postawił forumowy serwer to też bym się skusił. Ale już się w Rogaty Gród bawił nie będę. Za dużo roboty.
Ogólnie fajnie by było mieć forumowy serwer. Wtedy chętnie bym wrócił do grania
^ this.
Również grałem w minecrafta w gimbazjum. Gra zaczęła mnie odtrącać od aktualizacji 1.8, stwierdziłem, że single player jest nudny, a multi opanowane przez dzieciaków, które mają duże trudności z poprawnym pisaniem.
Wystarczy, że założysz kilka grup zamiast jednej
Jeśli serio chcecie pograć multi to najpierw proponuje u Morisa, jeśli będzie się nam miło grało, to wtedy można myśleć o ewentualnym płatnym serwerze.
Ogólnie znam jeden fajny serwer. Tam się można komendami przenosić między światami, ale główne to są:
- Miasto - ładnie zrobione, tylko do zwiedzania
- Działki - każdy ma działkę na swój domek
- Gildie - mapka z gildiami i ich siedzibami
- Surowce - no wiadomo, do kopania
Nazwa: mistrzowieszescianu.pl
Tylko tam to to wiadomo, trzeba dzieciarnię zaakceptować.
Też mogę pograć, tylko w wersję bez tego nowego ścierwa.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Ja z tej strony launchera pobierałem, tam nie ma dziwnych śmieci w instalacji, a przynajmniej nie było jak ja pobierałem. Tam jest niby, że najnowsza wersja, ale jak się ściągnie można sobie dowolną wybrać, a potem zmieniać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum