Twój wynik to:
9/10
Fantastyczny wynik, musisz być chodzącą encyklopedią polskiej telewizji. Kiedy ktoś czegoś nie wie, pewnie pyta właśnie Ciebie. Masz pełne prawo poprowadzić swój własny program o starych programach telewizyjnych:) A jak pójdzie Twoim znajomym?
(poległem na drugim pytaniu zaznaczając "Po prostu muzyka")
Nie oglądałem zbyt często tv za dzieciaka (zresztą do dzisiaj tak mam). Wolałem ganiać po podwórku.
Z tego testu absolutnie pewny byłem tylko pytań 4, 6, 7 i 8.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha i chce, żebyśmy byli szczęśliwi. Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę beczkę z piwem....
Ostatnio zmieniony przez rzviro 2016-05-04, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
8/10 Fantastyczny wynik, musisz być chodzącą encyklopedią polskiej telewizji. Kiedy ktoś czegoś nie wie, pewnie pyta właśnie Ciebie. Masz pełne prawo poprowadzić swój własny program o starych programach telewizyjnych:)
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
8/10
Fantastyczny wynik, musisz być chodzącą encyklopedią polskiej telewizji. Kiedy ktoś czegoś nie wie, pewnie pyta właśnie Ciebie. Masz pełne prawo poprowadzić swój własny program o starych programach telewizyjnych:) A jak pójdzie Twoim znajomym?
Udało mi się 7/10. Nie żyłem w czasach PRLu. Jedynie Teleranek znałem, ten program Tik-Tak i Pankracego. A wychowałem się na niemieckiej i rosyjskiej telewizji. A nawet nie znałem żadnego z tych języków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum