psi kutas bez "s" hahaha zabawne jak komentarze Wojtka
9%
[ 5 ]
siema
0%
[ 0 ]
elo
1%
[ 1 ]
hej
1%
[ 1 ]
i tak wiem, że jesteś z Sosnowca
3%
[ 2 ]
ave
1%
[ 1 ]
ahoj
0%
[ 0 ]
ten temat nie jest śmieszny
9%
[ 5 ]
nareszcie się przywitał
5%
[ 3 ]
Było!
7%
[ 4 ]
sprzedam opla
1%
[ 1 ]
kupię skodę
0%
[ 0 ]
Hejkaa, chciałbym wam przedstawić wam nową stronę. Może już słyszeliście o niej w radio. Sklep Wiewiórka rozdaje niesprzedane ifony, wystarczy wypełnić formularz na stronie: http://xurl.pl/otworz_i_sprawdz Wczoraj kuriek dotsarczył mi dwa telefony
3%
[ 2 ]
Też lubisz anime? Ja kocham ponieważ jak jest mi smutno to włanczam anime i robi mi się raźniej uspokaja mnie to. Kocham anime bo pozwala mi zapomnieć o codziennym stresie i różnych przykrych rzeczach.
0%
[ 0 ]
WŁONCZAM a nie WŁANCZAM
1%
[ 1 ]
Jestem tu, bo wczoraj wydarzyło się coś niesamowitego: Ojciec ostrzegał mnie, żebym nie otwierał drzwi od piwnicy, jednak dziecięca ciekawość zwyciężyła. Wtedy zobaczyłem rzeczy których nigdy nie widzałem: Słońce, niebo, trawę
5%
[ 3 ]
Wiesz co rzucić tonącemu murzynowi? żonę i dzieci
13%
[ 7 ]
Nie czerwona tubo nie chcę grać w pokera!! Jestem w pracy
Witoj, gość w dom, Bog w dom! Oczywiście nie jesteś kebabem, prawda?
Specjalnie nic o sobie nie piszesz, ale oni i tak już wiedzą kim jesteś. Tu tak zawsze?
_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum