Forum to jednak spora społeczność zapalonych Mistrzów, dlatego przez Wasze oczy przewinęły się setki, tysiące, miliony (no, może nie) screenów.
Czasami jest tak, że szukamy z Morisem jakiegoś screena bardzo długo, a może ktoś z Was go widział i jest w stanie szybko nam powiedzieć, czy był (czasami jak już znajdujemy, okazuje się, że to była inna riposta itp.) i gdzie był. Zacznę.
http://mistrzowie.org/637...bi-nie-jest-zle
Kojarzy to ktoś?
Było na pewno, ale gdzie?
A czasami jest tak, że są 2 identyczne skriny, a to ten dodany później trafia na główną, mimo, że raportowałem i podałem linka. Ktoś może wyjaśnić dlaczego?
A czasami jest tak, że są 2 identyczne skriny, a to ten dodany później trafia na główną, mimo, że raportowałem i podałem linka. Ktoś może wyjaśnić dlaczego?
Napisz do wlsz albo Fudala PW z prośbą o podmianę autora, podaj linki do obydwu screenów i po kłopocie.
j_psikuta, raporty trafiają do logu administracji, my ich nie widzimy. Pisz po prostu w komentarzu @Ascara lub @Moris299 - wówczas z pewnością to zobaczymy. Mnie przez niemal miesiąc nie było, ale dzisiaj już wracam w pełnej aktywności, tak więc bez obaw możesz mnie tagować.
[ Dodano: 2015-08-27, 10:47 ]
widzu napisał/a:
Ale jeśli użytkownik ma 2 posty, to co najmniej jeden z nich powinien być napisany w "Powitalni".
Jak wyżej.
Zwłaszcza, że - chyba mogę pozwolić sobie na takie stwierdzenie - Ty akurat raczej nie będziesz przez większość użytkowników forum potraktowany ulgowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum