"- Nie byłem aż tak pijany!
- Stary, zapłaciłeś za taksówkę swoim złotym medalem!"
Nadir napisał/a:
Po odpowiedniej ilości alkoholu rozsądek znika.
Otóż to. Fajdek widocznie przesadził ze świętowaniem Na ogół jest raczej ułożonym zawodnikiem, tylko po prostu, że tak powiem, poniósł go melanż. Mało brakowało, a byłoby po medalu i cały trud na marne. Dobrze, że go odzyskał. Ale teraz będzie miał nauczkę na przyszłość.
przy dużej euforii i zamieszaniu jakie było pod hotelem spowodowane sporym zainteresowaniem moją osobą jak i chęcią zrobienia sobie ze mną zdjęcia kierowca taxi najprawdopodobniej nieświadomie odjechał z moją własnością. Sam również uczestniczył w sesji trzymając medal(...)Reakcja mediów Chińskich była logiczna, nie chcieli opisać winy swojego obywatela dlatego najłatwiej winą obarczyć drugą stronę. Nikt jednak nie pomyślał o tym ze nie jechałem sam, że to nie ja płaciłem za kurs(...)Dwa dni później dowiadujemy się rzeczy nieprawdziwych, mało tego, kierowca nazwany zostaje złodziejem a ja pijanym durniem. Całość podchwycily zagraniczne media a następnie co boli mnie najbardziej polskie, z którymi widziałem się dzień wcześniej i wiedzieli o zajściu
Najpierw nie pokazują Fajdka na żywo, a teraz puszczają o nim ploty :I
A tak serio, to przykre, że chińskie media puściły taką plotę. Brukowce szukały sensacji i sobie ją zrobiły. A tu okazało się, że to wcale nie była przesadna libacja w wykonaniu Fajdka, a po prostu wynik zagapienia się. Ale następnym razem niech bardziej uważa na swoje trofea, by nie dochodziło do podobnych sytuacji.
A zresztą, nawet, gdyby się napstryngolił, to co? Chłop ma prawo świętować swój sukces! W końcu niecodziennie wygrywa się złoty medal mistrza świata!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum