Taki pomysł. Może to nie wkręt, ale pomyślałem że skoro zrobiliśmy na mistrzach Boże Narodzenie, to równie dobrze możemy w poniedziałek zrobić wlsz'owi urodziny (które zresztą ma)
Można np. do poczekalni wklejać jakieś screeny urodzinowe.
Przykłady:
No i w komentarzach wklejać obrazki urodzinowe:
Kto jest za, kto przeciw?
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2015-08-22, 11:11, w całości zmieniany 3 razy
To pasuje bardziej do Słownika Ale pomysł ogólnie bardzo fajny. Ja co prawda w poniedziałek pracuję do późna, ale mogę wrzucić jakieś obrazki do poczekalni w niedzielę po północy, zanim pójdę spać. A jeśli będzie już nowa główna to jakiegoś komenta też dodam.
[ Dodano: 2015-08-24, 00:46 ]
Screena do poczekalni też wrzuciłem: http://mistrzowie.org/646532/Urodziny-wlsz
Ale pewnie i tak za chwilę zostanie zminusowany i poleci do archiwum
Ja mu nic nie życzę bo mi też obiecał w marcu koszulkę i mamy sierpień i ni chuja. #fochjakstaddokatmandu
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Specjalnie te dwa imiona bo moze wreszcie się do któregoś przyzna.
Widziałem twojego screen i też zaplusowałem. Mój jeden też już w archiwum. Może jak wrzucimy kilka pod rząd to nie będą minusować jak zobaczą że rózne osoby wrzucają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum