Chodnikowy to tylko, dej to, dej tamto. Wrzuć zdjęcie z siostrą, wrzuć zdjęcie z kuzynką.
W bambuko sobie lecisz kolego
Ale wstawić zdjęcia możecie
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Janek kurde drugi widzu xD pojechał do jakiejś wiochy to trauma na całe życie, Gdańsk to koniec świata a o Islandii nawet nie pomyśli no co za człowiek
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Bo nie mam ani czasu ani forsy żeby włóczyć się po drugich końcach Polski czy nawet Europy. A chętnie bym nic innego nie robił tylko powłóczył... nogami zmęczonymi ciągłym włóczeniem. I na tym polega fundamentalna różnica między niemoblinością Widza a moją. A tak poza tym to nie cwaniakuj z wysyłaniem mnie na forumowe zloty skoro sama w strachu żyjesz że Cię ktokolwiek wytropi, rozpozna, zdemaskuje w real life, ło buorze buorze co to będzie, i dopóki nie wrzuciłem tu swojej foty drżałaś na widok każdego podejrzanie wyglądającego spotkanego na mieście przypadkowego przechodnia bo to mogłem być ja.
#strachynalachy #konspira #barbratakazgaszona
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Jak dopisałem Chucka Norrisa do Wielkich Przedwiecznych to też mi cofnęli.
I tej decyzji kompletnie nie rozumiem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum