N jest beznadziejny. Jego koleżka nie jest w sumie taki zły pod względem całości.
L miał moim zdaniem lepsze poczucie sprawiedliwości.
Ale ogólnie wygrywa Kira. Poza tym nie dodałeś żeńskich bohaterek i X kiry.
Ja uwielbiałam L, bo chyba w ogóle lubię takie pokręcone osobowości i przez cały czas byłam po jego stronie. Co ciekawe wśród moich znajomych jestem w tym względzie osamotniona, bo każdy tylko Kira i Kira. Dla mnie po 25 odcinku skończył się serial, bo później tylko naciągane to było i ledwo wytrzymałam do końca, mimo, że te 25 odcinków oglądałam jeden za drugim praktycznie bez przerwy.
Ja uwielbiałam L, bo chyba w ogóle lubię takie pokręcone osobowości i przez cały czas byłam po jego stronie. Co ciekawe wśród moich znajomych jestem w tym względzie osamotniona, bo każdy tylko Kira i Kira. Dla mnie po 25 odcinku skończył się serial, bo później tylko naciągane to było i ledwo wytrzymałam do końca, mimo, że te 25 odcinków oglądałam jeden za drugim praktycznie bez przerwy.
Nie jesteś osamotniona, ja też stoję po stronie sprawiedLiwości
Te wszystkie dziwactwa L mi się podobają a Kira to po prostu pospolity świr
Ja też lubię Mikami Teru i uważam za zbrodnię, że się tutaj nie znalazł. Zwłaszcza, że bez problemu można go oznaczyć literką "T", jak nazywali go sam Light i Takada.
Jakkolwiek - zagłosowałam na Yagamiego. Nie popieram sposobu, w jaki działał, ale rozumiem jego pobudki. Jak by zresztą nie patrzeć, facet był geniuszem. Tym, którzy stwierdzą, że L był bystrzejszy, przypominam, który zwyciężył w bezpośrednim starciu. Końcówka była moim zdaniem już słabsza - odniosłam wrażenie, że na siłę potrzebowali znaleźć uzasadnienie tego, że Kira musiał ostatecznie dostać po dupie. Nie przeczę, że rozumowanie Neara było genialne, ale... O tyle, o ile L lubiłam, o tyle N jakoś irytował mnie jako postać.
[ Dodano: 2015-07-25, 20:13 ]
Ten sadystyczny uśmiech, kiedy uzasadniasz sobie, że to wyświetli się w powiadomieniach wszystkim, nawet tym, którzy dawno zignorowali ten temat.
M to rozumiem Mello? Ale jednak poszedł głos na L Mam wszystkie tomy mangi, w sumie Czarodziejka z Księżyca i Death Note na zawsze w mym sercu i na półce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum