Wszyscy jeden dzień? Dla mnie to bez sensu bo za długa droga
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
ja nie głosuję, ale jak dam radę przyjechać i będzie mi się chciało to przyjadę gdziekolwiek będziecie w sumie nad morzem jest fajnie pójdziemy na plażę i w ogóle
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
właśnie jak będzie w krakowie to najmniej chętnie przyjdę bo się będę bała że będziecie z jakimiś szyldami miszczowie albo coś krzyczeć o forum i jeszcze mnie ktoś zobaczy xD a to niemożliwe wyjść na rynek i nikogo nie spotkać więc fstyt
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
właśnie jak będzie w krakowie to najmniej chętnie przyjdę bo się będę bała że będziecie z jakimiś szyldami miszczowie albo coś krzyczeć o forum i jeszcze mnie ktoś zobaczy xD a to niemożliwe wyjść na rynek i nikogo nie spotkać więc fstyt
Założe się, że istnieje pewne wyliczalne prawdopodobieństwo, że jeśli w Poznaniu to się nie stało, to na następny raz też można być spokojnym
Doskonale Cię rozumiem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Doskonale Cię rozumiem
Wieczorem na rynku w Poznaniu jest duże prawdopodobieństwo że cię nie zauważą.
Ciężko kogoś rozpoznać przy tak słabym oświetleniu...
Hmmm kurde, jeśli już mógłbym przyjechać to na pewno do Poznania. Mam najbliżej. Tylko jeszcze kiedy? To większy problem.
Barbra napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum