w ogóle to wyłączyłam ten dodatek dzisiaj bo mnie wkurzył
bo nie dość że mi komenty na miszczach zablokowało to jeszcze weszłam na jakąś nową stronę i co? POWIADOMIENIE O CIASTECZKACH
nie wiem czy to działa w ogóle czy nie ;\
może nowa wersja będzie lepsza
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Podepnę się tutaj. Ktoś ma pomysł, dlaczego mój nick nie jest niebieski w komentarzach? Myślałam, że tak po prostu jest, ale dzisiaj widzę, że inni są niebiescy i pomarańczowi.
No nie! Fudal mówił, że nie ma kolorku dla modów, ale degradacji to się nie spodziewałam! Może więc dałoby się na niebiesko, skoro oboje moderatorów jest w szlachcie?
Ascara, od 20 screenów na głównej jest niebieski, a od 100 pomarańczowy.
Trzeba było wciągać ten klej widzu? Trzeba było?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Mam problem: na mistrzowie.org dodałam komentarz, ale po namyśle postanowiłam go usunąć. Dałam "usuń" i nie ma już go na moim profilu, ale nadal pojawia się pod screenem, pod którym go dodałam.
Na jakich zasadach funkcjonuje edycja/usuwanie komentarzy na mistrzowie.org?
Komentarz zniknął, tak jak mówiliście Dziękuję Mackers i Fudal.
Mam jeszcze jedno pytanie: Czy można usunąć swoje stare komentarze? Po zalogowaniu się na swoje konto nie widzę takiej opcji przy swoich starych komentarzach... Czy jest tylko jakiś krótki czas na usuwanie/edycję?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum